Land van Cuijk Boert Bewust

24 augustus 2020 | Door:  Mirian van de Vorle - van Sambeek

Meer betrokkenheid tussen boeren, tuinders en de samenleving om over en weer kennis te delen over de herkomst van ons voedsel. Dat is het doel van het landelijke initiatief Boert Bewust. Land van Cuijk is de zesde streek die aangesloten is bij de landelijke stichting. 

De aangesloten BoertBewust boeren maken het voor burgers mogelijk om laagdrempelig verschillende type bedrijven te bezoeken en in gesprek te gaan met ondernemers. Daarnaast organiseert Boert Bewust activiteiten om in gesprek te komen en te blijven met de mensen in de regio. Boert Bewust fungeert daarbij als label wat staat voor openheid en transparantie. Alle deelnemende bedrijven zijn te herkennen aan een ‘Land van Cuijk Boert Bewust bedrijfsbord’.

Alfa Accountants en Adviseurs Langenboom is een van de eerste partners van Land van Cuijk Boert Bewust.

“Wij vinden contacten met boeren en burger superbelangrijk. Praten met elkaar en transparant zijn in wat je doet, is het eerste begin van begrip voor elkaar”, zegt Tanja Gloudemans, accountant en teamleider bij Alfa Accountants & Adviseurs. “Wij zijn partner van Land van Cuijk Boert Bewust omdat wij dit initiatief voor en door boeren geweldig vinden.”

Willy Baltussen, Boert Bewust boer De Velderhoeve overhandigde het vriendenbord aan Tanja Gloudemans.

Mirian van de  Vorle - van Sambeek

Mirian van de Vorle - van Sambeek

Secretaresse

088 2533452 | mvdvorle@alfa.nl


Meer over Mirian