Graag stellen wij je met trots voor aan onze nieuwe adviseur

31 augustus 2020 | Door:  Mirian van de Vorle - van Sambeek

Jan Dirk Berends, 32 jaar oud. Geboren en getogen in Lienden. Jan Dirk woont samen met zijn vrouw Janneke en 3 prachtige kinderen in de Betuwe. Jan Dirk is ruim 10 jaar werkzaam in Brabant, waaronder 5 jaar voor Alfa. Een sociale, joviale aanpakker die weet hoe het rijlt en zijlt op een agrarisch bedrijf. Dit heeft hij van huis uit meegekregen. Jan Dirk runt, naast zijn baan bij Alfa, samen met zijn broer en ouders een melkvee bedrijf.

Vanaf 2015 is Jan Dirk werkzaam als bedrijfskundig adviseur binnen onze organisatie. Hij houdt zich bezig met bedrijfsvoering, ontwikkeling en acquisitie. Jan Dirk komt graag aan de keukentafel bij agrarische ondernemers om te sparren over de toekomst en de strategie van het bedrijf.

In overleg met kantoorleider Tanja Gloudemans heeft Jan Dirk zijn ambities uitgesproken om zich meer bezig te gaan houden met relatiebeheer. Kantoor Langenboom is sinds enkele jaren onderdeel van Alfa Accountants en Adviseurs. Hierdoor hebben zich binnen dit kantoor mooie ontwikkelingsmogelijkheden voorgedaan voor Jan Dirk. Een van de belangrijkste werkzaamheden van Jan Dirk is om in gesprek te komen met lokale ondernemers. Waar zijn agrarische ondernemers mee bezig? Wat zijn de doelen en hoe kan Alfa hun daarbij ondersteunen?

In de toekomst gaat Jan Dirk bij onze klanten langs om evaluatie en strategie gesprekken te voeren. Mocht je (nog geen) klant zijn van Alfa, maar wel kennis willen maken met Jan Dirk? Neem dan gerust contact met hem op. Bel 06-25645684 of mail naar jberends@alfa.nl
 

 

Mirian van de  Vorle - van Sambeek

Mirian van de Vorle - van Sambeek

Secretaresse

088 2533452 | mvdvorle@alfa.nl


Meer over Mirian