Even voorstellen...Franklin Josten

29 januari 2019 | Door:  Mirian van de Vorle - van Sambeek

Mijn naam is Franklin Josten, ik ben 50 jaar en 1 januari j.l. ben ik als Bedrijfskundig Adviseur gestart bij Alfa Accountants en Adviseurs (Cluster Zuid) en mijn standplaatsen zijn Raamsdonksveer en Langenboom.

Privé

Ik ben getrouwd met Marleen en we hebben samen een dochter (Anne, 22) en een zoon (Bas, 19). Beiden studeren in Wageningen, dus doordeweeks zijn we weer lekker met zijn 2-en.

Geboren en getogen in Gilze op een gemengd agrarisch bedrijf (melkvee en fokzeugen), maar inmiddels al ruim 24 jaar woonachtig in Molenschot, waar we ruim 12 jaar geleden een voormalige boerderij gekocht hebben. Ruimte genoeg, maar ook altijd werk genoeg. Een groot gedeelte van mijn vrije tijd wordt daar dan ook besteedt. Daarnaast hou ik van fietsen, een terrasje pakken met een lekker speciaal biertje, wandelen, hardlopen, motorrijden en biljarten.

Loopbaan

Na mijn studie aan de HAS te ’s-Hertogenbosch ‘mocht’ ik eerst een jaar in militaire dienst. Vervolgens heb ik gewerkt als Buitendienstmedewerker bij Varkensfokkerijgroepering Bovar te Rosmalen, daarna als Bedrijfsadviseur bij Victoria Mengvoeders te Veghel, waarna ik de overstap heb gemaakt naar ABAB Accountants en Adviseurs. Hier heb ik bijna 11 jaar gewerkt als Bedrijfskundig Agrarisch Adviseur. Ik heb toen de overstap gemaakt naar Rabobank Nederland, waar ik bijna 4 jaar als sectormanager Intensieve Veehouderij heb gewerkt. Veel gezien en veel geleerd bij Rabobank Nederland, maar naar mijn gevoel zat ik te weinig bij Agrarische ondernemers aan tafel en ik ben daarom aan de slag gegaan als Adviseur Economie en Strategie bij DLV Advies, voornamelijk in de Intensieve veehouderij. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar Rabobank Oss Bernheze, waar ik een eigen grootzakelijke klantenportefeuille in de Food&Agri sector had, voornamelijk in de varkens-, pluimvee- en melkveehouderij.

Nieuwe uitdaging

Binnen Alfa richt ik me vooral op de strategische en financiële advisering aan klanten in de agrarische sector en dan m.n. de (intensieve) veehouderij. Ik kijk er naar uit om dat samen met jullie te doen.

Ik heb Alfa Accountants en Adviseurs in de gesprekken en tijdens de eerste werkdagen leren kennen als een mensgerichte organisatie en dat voelt goed!

Mirian van de  Vorle - van Sambeek

Mirian van de Vorle - van Sambeek

Secretaresse

088 2533452 | mvdvorle@alfa.nl


Meer over Mirian