Actueel nieuws in de omgeving Langenboom en Uden / Oss

Weergave: Items Tijdlijn

VIA machtiging voor aangifte 2018 werkt in je voordeel

VIA machtiging voor aangifte 2018 werkt in je voordeel

20 februari 2019 | Sabine Rozeboom

Alfa heeft op12 februari voor al haar klanten de VIA machtiging 2018 bij de Belastingdienst aangevraagd. In dit artikel leggen wij kort uit wat de VIA machtiging is, wat wij met deze machtiging doen en hoe je de machtiging kunt activeren.

Dutch Poultry Expo

Dutch Poultry Expo

05-02-2019 | Ine Mengerink-Eising

Alfa is op dinsdag 19 en woensdag 20 maart met een stand aanwezig bij het nationale vakevent voor de pluimveehouderij: Dutch Poultry Expo. Tijdens dit event word je bijgepraat over thema’s zoals duurzaamheid, innovaties, risicomanagement en afzet/verkoop. Een niet te missen beurs voor de pluimveehouder, medewerkers en de medewerkers van de toekomst. Dutch Poultry Expo vindt plaats in de evenementenhal in Hardenberg.

Even voorstellen...Franklin Josten

Even voorstellen...Franklin Josten

29 januari 2019 | Mirian van de Vorle - van Sambeek

Mijn naam is Franklin Josten, ik ben 50 jaar en 1 januari j.l. ben ik als Bedrijfskundig Adviseur gestart bij Alfa Accountants en Adviseurs (Cluster Zuid) en mijn standplaatsen zijn Raamsdonksveer en Langenboom.

‘Kun jij even invallen? Er is een bhv-trainer ziek geworden’

‘Kun jij even invallen? Er is een bhv-trainer ziek geworden’

29 januari 2019 | Mirian van de Vorle - van Sambeek

Van ambulancemedewerker naar een eigen bureau in trainingen op medisch gebied: een grote stap lijkt het niet. Maar een onverwachte stap was het wél voor Marcel Fleuren. Op de ambulance rijden doet hij nog altijd. En daarnaast heeft hij tegenwoordig zijn handen vol aan trainingen voor uiteenlopende groepen, van particulieren en huisartsen tot bedrijven en kinderdagverblijven.

“Als je hier werkt, moet je wel van bootjes houden”

“Als je hier werkt, moet je wel van bootjes houden”

24 januari 2019 | Annemiek Pelle

Van Wijngaarden Marine Services biedt met haar uitgebreide vloot maritieme ondersteuning aan de baggerindustrie, offshorebedrijven (olie en gas), zeevaart en binnenvaart, maar ondersteunt ook bij de aanleg en onderhoud van windmolenparken op zee. Een niet alledaags familiebedrijf, met vijftien werkboten en circa zeventig medewerkers. Directeur Peter van Wijngaarden: “Als je hier werkt, moet je wel van bootjes houden. Ze hebben dan ook bijna allemaal wel een zeilboot of speedboat.”

We hebben een winnaar!

We hebben een winnaar!

4 december 2018 | Lieke Eerbeek

Vorige week waren wij aanwezig tijdens de Rundvee- en Mechanisatie Vakdagen in de Evenementenhal in Gorinchem.

Ondernemer in beeld: Haakpret

Ondernemer in beeld: Haakpret

29 november 2018 | Marlies Dortmans - van Boxtel

In het bedrijfspand van Haakpret staan zendingen klaar voor Brazilië, Mexico en Amerika. “De bestellingen gaan tegenwoordig de hele wereld over”, zegt Lucas van Egeraat. Een paar weken geleden was hij nog salesmanager in een medisch-cosmetisch bedrijf, sinds 1 oktober is hij Brand Manager in boeken over haakpatronen, garens en andere handwerkmaterialen. Haakpret, de succesformule die zijn schoonmoeder Anja Toonen begon, kan de groei maar net bijbenen.

Mariska van Leuken-van Bethraij 12,5 jaar in dienst!

Mariska van Leuken-van Bethraij 12,5 jaar in dienst!

27 november 2018 | Jeanine van Helvoirt - Wingens

Op 24 november jongstleden was Mariska van Leuken-van Bethraij, onze interieurverzorgster, 12,5 jaar in dienst bij Alfa. Dit hebben we gevierd met een heerlijke lunch, samen met alle collega's. Mariska, van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum!

Ondernemer in beeld:  Dier en Tuin De Hinde

Ondernemer in beeld: Dier en Tuin De Hinde

19 oktober 2018 | Tanja Gloudemans - van Dijk

“Wie hier eenmaal is geweest komt weer terug” “Als je even wacht, dan los ik eerst deze aanhanger.” Achtenzestig jaar of niet, Jo Kuppen weet op een van de laatste zomerse herfstdagen van geen ophouden. En het was tóch al een hectische zomer voor Jo, zijn vrouw Nelly en hun dochter Femke, de drie onvermoeibare turbomotoren achter Activiteitenpark De Hinde in Langenboom. “We hadden soms wel vier, vijf groepen in een weekend!”