Actueel nieuws in de omgeving Langenboom en Uden / Oss

Weergave: Items Tijdlijn

We hebben een winnaar!

We hebben een winnaar!

4 december 2018 | Lieke Eerbeek

Vorige week waren wij aanwezig tijdens de Rundvee- en Mechanisatie Vakdagen in de Evenementenhal in Gorinchem.

Ondernemer in beeld: Haakpret

Ondernemer in beeld: Haakpret

29 november 2018 | Marlies Dortmans - van Boxtel

In het bedrijfspand van Haakpret staan zendingen klaar voor Brazilië, Mexico en Amerika. “De bestellingen gaan tegenwoordig de hele wereld over”, zegt Lucas van Egeraat. Een paar weken geleden was hij nog salesmanager in een medisch-cosmetisch bedrijf, sinds 1 oktober is hij Brand Manager in boeken over haakpatronen, garens en andere handwerkmaterialen. Haakpret, de succesformule die zijn schoonmoeder Anja Toonen begon, kan de groei maar net bijbenen.

Mariska van Leuken-van Bethraij 12,5 jaar in dienst!

Mariska van Leuken-van Bethraij 12,5 jaar in dienst!

27 november 2018 | Jeanine van Helvoirt - Wingens

Op 24 november jongstleden was Mariska van Leuken-van Bethraij, onze interieurverzorgster, 12,5 jaar in dienst bij Alfa. Dit hebben we gevierd met een heerlijke lunch, samen met alle collega's. Mariska, van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum!

Ondernemer in beeld:  Dier en Tuin De Hinde

Ondernemer in beeld: Dier en Tuin De Hinde

19 oktober 2018 | Tanja Gloudemans - van Dijk

“Wie hier eenmaal is geweest komt weer terug” “Als je even wacht, dan los ik eerst deze aanhanger.” Achtenzestig jaar of niet, Jo Kuppen weet op een van de laatste zomerse herfstdagen van geen ophouden. En het was tóch al een hectische zomer voor Jo, zijn vrouw Nelly en hun dochter Femke, de drie onvermoeibare turbomotoren achter Activiteitenpark De Hinde in Langenboom. “We hadden soms wel vier, vijf groepen in een weekend!”

Kick-off Alfa Accountants en Adviseurs Langenboom

Kick-off Alfa Accountants en Adviseurs Langenboom

25-10-2018 | Tanja Gloudemans - van Dijk

Denk je Alfa Accountants en Adviseurs dat komt me bekend voor? Dat kan! Inmiddels heeft Alfa meer dan 30 vestigingen door het hele land. Alfa Accountants is nu ruim een jaar gevestigd in Langenboom.

Prinsjesdag 2018: voor iedereen een plus

Prinsjesdag 2018: voor iedereen een plus

20 september 2018 | Toni Kusters

Een flinke plus voor iedereen met ook een paar minnetjes. Zo kan je het Belastingplan 2019 samenvatten. De economie draait op volle toeren en de werkgelegenheid is maximaal. Er is vertrouwen in de toekomst.

Alfa Langenboom steunt lokale iniatieven

Alfa Langenboom steunt lokale iniatieven

7 september 2018 | Jeanine van Helvoirt - Wingens

Een bijzonder jubileum werd zondag 2 september gevierd. De Langenboomse Ontspannings Club, ofwel LOC, bestaat zestig jaar. De LOC Langenboom organiseert door het jaar heen verschillende activiteiten voor kinderen uit het dorp. Het jubileum werd zondag 2 september gevierd met een echte Langenboomse zeepkistenrace en foodmarkt. Alfa feliciteert de LOC met dit jubileum.

Alfa aanwezig op ZLTO onderwerpenbeurs

Alfa aanwezig op ZLTO onderwerpenbeurs

3 juli 2018 | Jeanine van Helvoirt - Wingens

Collega's John Daalhuizen, Tanja Gloudemans-van Dijk en Frank Veeke waren gisteren aanwezig op de ZLTO onderwerpenbeurs. Het was een mooie avond voor studieclubs, ZLTO en AJK-afdelingen om elkaar te ontmoeten en kennis te delen.

Jo Lucius met pensioen

Jo Lucius met pensioen

22 juni 2018 | Jeanine van Helvoirt - Wingens

Op donderdag 21 juni heeft Jo Lucius afscheid genomen van Alfa. Hij was eigenaar van de Raam Accountants en Adviseurs - in 2017 overgenomen door Alfa - en gaat nu met welverdiend pensioen. Het afscheid werd met een feestelijke middag en avond afgesloten met alle medewerkers van de vestiging in Langenboom.