Maak kennis met Marloes van der Weide

25 juli 2017

Sinds begin van dit jaar is Marloes van der Weide werkzaam op onze vestiging als assistent accountant. Maak hier nader kennis met haar.

In 2007 is mijn carrière in de accountancy begonnen. Ik heb de studie hiervoor vlot afgewerkt en ben doorgegroeid van junior assistent naar senior assistent.

Vanaf 1 januari 2017 ben ik werkzaam bij Alfa Accountants in Hoogeveen als assistent accountant agro. Hiervoor heb ik heel veel ervaring opgedaan in de MKB sector, maar na een kennismaking van twee jaar bij een vorige werkgever met de Agro tak trok mij dit wel weer enorm aan.

Vrije tijd

Inmiddels ben ik woonachtig in het mooie Spier samen met mijn vriend en onze twee honden. We zijn samen actief in de hondensport, elke week een aantal avonden en een dag trainen en de wedstrijden bezoeken of zelf deelnemen. De hondensport is een mooie compensatie voor de kantoorbaan en geeft mij voldoende ontspanning. Daarnaast is de fotografie een grote passie van mij, de camera is al bijna vergroeid met mij.

Wat vind je belangrijk in je functie?

Het belangrijkste in mijn functie vind ik het helpen en ondersteunen van de klant met zijn/haar boekhouding.

Waarom Alfa?

De informele sfeer en betrokkenheid bij de klant spreekt mij enorm aan. Maar ook het vooruitstrevende inzake ICT en de toekomstvisie waren belangrijke punten om voor Alfa te kiezen. Ik ben zelf erg ICT gericht en mag graag een programma tot de bodem uitzoeken. Zowel intern als extern is het een organisatie met korte lijnen. Prettig is ook dat je alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen.

Wat is je doelstelling binnen Alfa

Het vooruitstrevende in ICT en dit in de toekomst mee uit te gaan bouwen. Dat is mijn voornaamste doelstelling. Ik heb er erg veel zin in om daar deel vanuit te maken!