Banner

Wij zijn trots dat wij een nieuwe vestiging in Emmen gaan openen

9 mei 2019 | Door:  Rudi Nijs

Met veel enthousiasme gaan wij deze nieuwe uitdaging aan!

Met de opening van deze vestiging verstevigen wij onze positie in Drenthe. Emmen en omstreken kent een sterk vertegenwoordigd bedrijfsleven en door de nieuwe vestiging kunnen we onze lokale betrokkenheid uitdragen en meerwaarde creëren voor de lokale ondernemers.

De kantoren Emmen en Hoogeveen zullen nauw met elkaar samenwerken

Er zal een vast team in Emmen komen, die het lokale midden- en kleinbedrijf, de tuinbouwsector en de agrarische sector gaat bedienen. De fiscale, juridische en bedrijfskundige adviseurs zullen je straks ook vanuit Emmen van dienst zijn. De dienstverlening vanuit ons kantoor in Hoogeveen zal blijven zoals je dat van ons gewend bent.

Op de middellange termijn zal ook het team Salaris en Personeel zich voegen in het nieuwe kantoor aan de Westerbracht.

Op 1 juni 2019 gaat de nieuwe lokale website live. Hierop vind je niet alleen onze actuele informatie, maar ook informatie rondom de opening in Emmen en de presentatie van het team. 

Opening

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ons nieuwe kantoor bewonderen? Dan nodigen wij jou van harte uit op onze feestelijke opening op 5 juli 2019 van 16.00 uur tot 19.00 uur. Wij begroeten je graag aan de Westerbracht 12A te Emmen onder het genot van een hapje en een drankje. Je kunt je aanmelden via onderstaande link. 

Aanmelden opening

 

Rudi Nijs

Rudi Nijs

Directievoorzitter

088 2532224 | rnijs@alfa.nl


Meer over Rudi