Alfa in Klazienaveen

Welkom bij Alfa in Klazienaveen. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek.

Aangepaste openingstijden in december

De vestigingen van Alfa Accountants en Adviseurs Hoogeveen, Emmen en Klazienaveen zijn naast 1e kerstdag, 2e kerstdag en nieuwjaarsdag ook 24 december vanaf 15.00 uur en 31 december 2021 gesloten. Voor alle overige dagen in deze periode gelden onze reguliere openingstijden. Wij wensen je fijne feestdagen en een gezond 2022.

Onze visie

We willen de resultaten van agro en mkb-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis.

Overal dichtbij

Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat je ons nodig heeft. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Adres

Koriander 11
7892 AA Klazienaveen
TEL 088 2532250
klazienaveen@alfa.nl

Actueel