Sinds 1 september 2002 ben ik werkzaam bij Alfa Accountants en adviseurs. Ik geloof niet dat ik mij sinds die dag ook maar een moment heb verveeld.

In eerste instantie begonnen op een kleine MKB afdeling als klantbeheerder, maar in de loop van de jaren doorgegroeid naar directeur \ relatiemanager op een MKB afdeling met 15 mensen.

Wat maakt mijn vak zo mooi? Het ontmoeten van ondernemers en samen met hen zoeken naar oplossingen voor (financiële of personele) vraagstukken. Soms is het een tijdje heel intensief samen op trekken soms is het weer wat rustiger. In de loop van de jaren is het ontzorgen van de ondernemer en het samen na denken over samenwerkingen, verkopen of aankopen van bedrijven steeds meer het dagelijks werk geworden. Mijn uitgebreide netwerk komt hierbij ook uitstekend van pas. Samen met tal van mijn collega’s kunnen we ondernemers uitstekend van dienst zijn.

Prive ben ik al bijna 30 jaar getrouwd met Helma en met 5 kinderen en 3 kleinkinderen is het familieleven een bruisend geheel. Ontspanning zoek ik in het besturen van een aantal vrijwilligersorganisaties en in het spelen van korfbal.


Recente artikelen van Kees

Een geslaagde reeks van het Alfa Ondernemers Ontbijt!

Een geslaagde reeks van het Alfa Ondernemers Ontbijt!

23 oktober 2019

Alfa IJsselstein kijkt met een goed gevoel terug op geslaagde Ontbijtsessies voor de MKB ondernemer!

Geslaagde workshop Bedrijfsvoering!

Geslaagde workshop Bedrijfsvoering!

april 2018

Vrijdag 6 april hebben Kees Leeflang van Alfa IJsselstein en William Lansing van Bruggink & Van der Velden bij de Social Impact Factory in Utrecht een workshop bedrijfsvoering gegeven.