Erna Hertog-Visser

Erna Hertog-Visser

Juridisch adviseur

Boerendochter. Geboren en getogen in Lunteren. Na enige omzwervingen beland in en inmiddels verknocht aan Amersfoort. Studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit. In de periode 2013 tot en met 2018 advocaat geweest in Rotterdam. Sinds medio 2018 werkzaam als juridisch adviseur bij Alfa accountants en adviseurs. Eén dag per week werkzaam bij Alfa Fusies en Overnames in Nijkerk.

Een betrokken en gedreven civilist. Houdt zich bij Alfa onder meer bezig met het contractenrecht en ondernemingsrecht. Voor het beslechten van geschillen draait zij haar hand niet om. Zit graag aan tafel met de klant om een passend en bij voorkeur pragmatisch advies te bieden.

Betrouwbaar en behulpzaam. Houdt van eten en drinken in goed gezelschap. Met haar man de laatste jaren gereisd in de Verenigde Staten en Canada.


Recente artikelen van Erna

Meer tijd voor de baby

Meer tijd voor de baby

November 2018

Op 13 november 2018 heeft de Eerste Kamer ingestemd met de kabinetsplannen om het geboorteverlof voor partners te verlengen van twee dagen verlof naar in totaal bijna zes weken. Het recht van partners op geboorteverlof wordt op de volgende twee punten uitgebreid.

Afbreken van onderhandelingen

Afbreken van onderhandelingen

oktober 2018

Het voeren van onderhandelingen is voor ondernemers dagelijkse kost. Niet iedere ondernemer is zich er echter van bewust dat onderhandelingen in een zeker stadium niet meer zo vrijblijvend zijn en het misschien niet mogelijk is om onderhandelingen nog af te breken. In dit artikel vind je een korte uitleg over de spelregels bij onderhandelingen.