Banner

Medewerker in Beeld - Merel van der Linden

21 maart 2022 | Door:  Tisja de Wit - Slager

Wie ben je en wat doe je? 

Mijn naam is Merel van der Linden en ik ben nu zo'n 3,5 jaar werkzaam bij Alfa als secretaresse. Ik ondersteun specifiek het fiscaal/juridische team in IJsselstein en binnenkort ook in Amersfoort en Nijkerk. Mijn werkzaamheden als secretaresse lopen erg uiteen. Ik beantwoord onder andere de kantoortelefoon, stel documenten op ten behoeve van de klantendossiers, denk mee over werkprocessen binnen het team, ik werk mee aan projecten en ik organiseer samen met ons team de jaarlijkse klantbijeenkomsten.
 
 

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven?

Dan zou ik zeggen dat ik sociaal ben, altijd in voor een grapje en een gezelligheidsmens.
 
 

Waarvan word jij super-enthousiast?

Vakantie! Ik vind het heerlijk om ver vooruit te plannen en dan te genieten van héél veel voorpret! Daarnaast geniet ik van een festival in de zomer met vrienden.
 
 

Waar zou je vrijwilligerswerk voor willen doen?

Op dit moment doe ik al vrijwilligerswerk. Dat doe ik iedere dinsdagavond in een tehuis voor ouderen met dementie. Ik maak een praatje met ze, drink een kopje koffie mee en speel ik gezelschapsspelletjes met de ouderen die dat leuk vinden. Gedurende de corona uitbraak kwam aan het licht dat er veel eenzame ouderen zijn. Dat vond ik ontzettend sneu om te horen. Ik zorg er dus graag voor dat deze mensen, in ieder geval 1x per week, een leuke avond hebben.
 
 

Wat staat er allemaal (nog) op je bucketlist?

Mijn bucketlist bestaat vooral uit reizen. Zelf ben ik al van jongs af aan op veel plekken van de wereld geweest. Je zou dus kunnen zeggen dat het er met de paplepel in is gegoten. Ik zou heel graag nog een keer naar Amerika willen gaan met mijn vriend en daar een rondreis maken. Daarnaast zou ik het heel tof vinden om een keer uit een vliegtuig te springen (graag wel mét parachute).
 
 

Hoe belangrijk is social media voor jou?

Op dit moment ben ik best veel actief op social media, maar of ik het écht belangrijk vind? Ik denk het niet. Ik zou eigenlijk prima zonder kunnen.
 
 

Als je de hele dag één gerecht moest eten, wat zou dat dan zijn?

Sushi. 100%! 
 
 

Prive?

Sinds april 2020 woon ik samen met mijn vriend Nick in een rijtjeshuis in IJsselstein. Toen wij de sleutel van ons huis kregen hebben we eerst 2 maanden verbouwd om het helemaal naar onze smaak te maken. Tijdens de verbouwing hebben we veel hulp gekregen van familie en vrienden. Familie is voor ons allebei heel belangrijk. We brengen dan ook veel tijd door met onze ouders, broer en zus. In het weekend maken we vaak plannen met vrienden. Gezellig borrelen, spelletjes doen, een weekendje weg, winkelen, etc.
 

Wat is echt belangrijk voor je in je werk?

Voor mij is het heel belangrijk dat ik fijn kan samenwerken met collega's. Ongeacht de leeftijdsverschillen ervaar ik een hele fijne sfeer en samenwerking op de werkvloer. Vooral het samenwerken in projecten vind ik tof omdat je dan samen écht naar een doel toewerkt.
 
 

Waarom werk je bij Alfa

Alfa is eigenlijk heel toevallig op mijn pad gekomen. Ik heb Marketing & Communicatie gestudeerd in Utrecht. Daarna heb ik diverse baantjes gehad. Ik ben begonnen bij een evenementenlocatie in Vianen, waarna ik voor een korte periode bij een kledingwinkel en een café in Nieuwegein heb gewerkt. In augustus 2018 kreeg ik de vacature van Alfa doorgestuurd van mijn vader (ook werkzaam bij Alfa). Secretaresse, dat lijkt mij wel wat, dacht ik. Na een fijn sollicitatiegesprek hoorde ik dat ik was aangenomen. Nu, inmiddels 3,5 jaar verder heb ik het nog steeds heel erg naar mijn zijn. Bij Alfa krijg ik de vrijheid om op eigen initiatief dingen op te zetten en mijzelf continu te ontwikkelen op diverse vlakken. 
Tisja de Wit - Slager

Tisja de Wit - Slager

Directiesecretaresse

088 2532933 | tslager@alfa.nl


Meer over Tisja