Banner

Kaasboerderij Olieman wint Gekozen Product van het jaar 2017!

17 februari 2017 | Door:  Kees Leeflang

Alfa accountants feliciteert haar klant Boerderij Olieman met de gewonnen prijs, Gekozen Product van het Jaar 2017, in de categorie kaas in stuk. Extra leuk is het dat dochter Mirjam van boer Olieman op ons kantoor in IJsselstein werkzaam is. Lees verder voor het hele persbericht.

Maaslander Boerenkaas winnaar Gekozen Product van het Jaar

De Maaslander Kaasmakers Boerenkaas fris gerijpt, de kaas die bij boer Olieman wordt gemaakt, is uitgeroepen tot Gekozen Product van het Jaar 2017 in de categorie kaas in stuk. CEO Henny Westland: ,,Wij zijn enorm trots dat we met onze boerenkaas nu al Gekozen Product van het Jaar zijn geworden. Ook voor boer Olieman die voor ons deze kaas maakt is dit een bevestiging van de hoge kwaliteit van zijn kaas. Voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zijn met samenwerkingen met boeren onder de naam Maaslander Kaasmakers“.

Gekozen Product van het Jaar 2017
Het Gekozen Product van het Jaar is het resultaat van een streng selectieproces. Elk jaar onderwerpen fabrikanten van merkartikelen in een 37-tal landen hun vernieuwde en innovatieve producten aan het strenge oordeel van consumenten. Er vindt eerst een voorselectie plaats door een Comité van experts. Vervolgens geven meer dan 5.000 consumenten in Nederland hun mening over de producten die ze gepresenteerd krijgen. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door AC Nielsen.

Maaslander Kaasmakers
Onder de naam Kaasmakers is Westland een samenwerking gestart met boeren die een passie hebben voor het maken van kaas. Boeren met vakmanschap die unieke producten maken. Westland geeft deze boeren een podium en brengt hun kaas onder de aandacht bij een groter publiek.

Over Westland Kaas Groep
Westland Kaas Groep B.V., gevestigd in Huizen, is in 1936 is opgericht door de familie Westland. De familie is 100% eigenaar van het bedrijf met mevrouw Henny Westland als CEO. Westland Kaas laat haar kazen produceren bij verschillende Nederlandse zuivelcoöperaties en is eigenaar van de merken Maaslander, Old Amsterdam, Westlite en Trenta, die (inter)nationaal een sterke positie hebben opgebouwd. In 2014 ontving Westland Kaas de Familie Bedrijven Award als authentiek en innovatief familiebedrijf, ondernemend vanuit een gezonde Hollandse handelsgeest.