Banner

Even voorstellen, onze nieuwe directievoorzitter Remco Nonkes

28 oktober 2020 | Door:  Hanneke Grevengoed - de Swart

Remco Nonkes is gestart als directievoorzitter voor kantoor IJsselstein. Remco is geen onbekende binnen Alfa. Al enkele jaren is hij de directievoorzitter van de kantoren in Nijkerk en Amersfoort.

Remco is 47 jaar, gelukkig getrouwd en vader van drie dochters. Hij is geboren en getogen in Nijkerk en hier nog altijd woonachtig met zijn gezin. In zijn vrije tijd zit Remco ook niet stil en is hij vaak te vinden op de hockeyclub. Zijn drie dochters en zijn vrouw hockeyen hier fanatiek en Remco is bij deze vereniging betrokken als voorzitter. Daarnaast vindt hij het leuk om lekker te koken en te skiën.

Formeel is Remco directievoorzitter, maar hij blijft onderdeel van het team. Hij zit tussen de mensen, letterlijk. Hij vindt het superleuk om met iedereen in gesprek te gaan en samen Alfa naar een hoger niveau te brengen.

Ook voor onze klanten is Remco een vertrouwd adviseur. Uiteraard maken we nog jaarrekeningen en doen we de fiscale aangiften, maar hij is steeds meer een sparringpartner. Afgelopen jaren zijn onze werkzaamheden meer verschoven naar een adviespraktijk. We kijken niet meer alleen naar het verleden, maar we zitten nu volop in de actualiteit samen met onze klanten. Natuurlijk blijft optimalisatie rond fiscaliteiten erg belangrijk, en dat doen we goed, maar nog belangrijker vinden wij het om de klant te ondersteunen bij het bereiken van missie en doelstellingen. We houden een spiegel voor. Waar wil je over drie jaar zijn en hoe ga je daar komen? Maar ook: hoe lang wil je door met werken? Waar lig je wakker van? Oftewel: gesprekken zonder agenda of jaarrekening.

Wil je persoonlijk kennismaken met Remco, neem gerust contact met hem op.

Graag tot ziens in IJsselstein.

Hanneke Grevengoed - de Swart

Hanneke Grevengoed - de Swart

Marketing & Sales

088 2533222 | hgrevengoed@alfa.nl


Meer over Hanneke