Banner

Even voorstellen, onze nieuwe collega Mariska Zentveldt

12 juli 2021 | Door:  Hanneke Grevengoed - de Swart

Mijn naam is Mariska Zentveldt en ik ben sinds 1 juli 2021 werkzaam bij Alfa als jurist. Ik zal met name werkzaam zijn voor de vestigingen Amersfoort en Nijkerk. 

Mijn studententijd bracht ik door aan de Universiteit van Amsterdam. Ik deed daar niet alleen de bachelor rechtsgeleerdheid, maar ook de twee masters strafrecht en commerciële rechtspraktijk. Tot 1 juli was ik werkzaam als advocaat en curator bij het grootste advocatenkantoor van Flevoland. Ik heb mij met name gespecialiseerd in het ondernemings- en insolventierecht. Juist door mijn werk als curator heb ik een brede juridische kennis, waardoor ik de klanten van Alfa van een breed juridisch advies kan voorzien. Ik kijk ernaar uit om ondernemers te kunnen voorzien van advies, zodat zij zich zo min mogelijk geconfronteerd zien met geschillen. 

Ik ben woonachtig in het mooie Apeldoorn en woon daar met mijn vriend en – nu nog – puppy. Na werk en in het weekend vind ik het fijn om een stuk te lopen op de Veluwe. Ook breng ik graag tijd door met vrienden en familie, zit graag op een terrasje en ben een echte wintersport fanaat. 

Ik zie uit naar een eventuele kennismaking en wellicht een samenwerking!

Hanneke Grevengoed - de Swart

Hanneke Grevengoed - de Swart

Marketing & Sales

088 2533222 | hgrevengoed@alfa.nl


Meer over Hanneke