Banner

Even voorstellen, Martine van der Ham, onze nieuwe assistent accountant

25 januari 2021 | Door:  Tisja de Wit - Slager

Mijn naam is Martine van der Ham. Sinds 1 januari 2020 ben ik werkzaam bij Alfa Accountants en Adviseurs in IJsselstein. 

In juli 2020 ben ik afgestudeerd van de opleiding Dier- en Veehouderij aan de HAS Hogeschool in Den Bosch. Mijn plan was om na mijn afstuderen een half jaar te gaan werken bij mijn oude stagebedrijf in Japan om bij terugkomst een baan te zoeken in Nederland. Door de Coronapandemie kon mijn reis helaas niet doorgaan en moest ik eerder dan gepland gaan nadenken over een baan in Nederland. Ik heb altijd een rekenknobbel gehad en een liefde voor bedrijfseconomie. Om deze reden leek het mij een logische keuze om te kijken wat ik kon gaan doen in deze richting met mijn opleiding. Mijn vader gaf mij het advies om bij Alfa te solliciteren. Zodoende ben ik na wat gesprekken begonnen met mijn werk als assistent accountant op de agro afdeling.
 
Nu denk je wellicht: "Waarom wilde je naar Japan?" Ik heb een grote liefde voor Japan en ben daar inmiddels 2 keer geweest.  Eén keer daarvan voor 2 maanden voor mijn stage. Ook studeer ik al meer dan 3 jaar de Japanse taal en geef inmiddels zelf kleinschalig taallessen. Je kan wel zeggen dat het een uit de hand gelopen hobby van mij is geworden. Verder heb ik een grote liefde voor paarden. Zo verzorg ik een pony 2 dagen in de week en help ik op de zaterdagochtenden mee met de stalwerkzaamheden. Daarnaast vind ik het leuk om hard te lopen, te koken en boeken te lezen.
 
Ik hoop binnenkort kennis te maken met zowel klanten als alle collega's en nog een leuke en leerzame tijd te beleven tijdens mijn baan bij Alfa.

 

Tisja de Wit - Slager

Tisja de Wit - Slager

Directiesecretaresse

088 2532933 | tslager@alfa.nl


Meer over Tisja