Banner

Een geslaagde derde Agro workshop!

19 februari 2020 | Door:  Geert Hoeke

Dinsdag 18 februari vond de derde Agro workshop plaats “Hoe overleef ik bemoeienis vanuit de maatschappij? Op weg naar een nieuwe koers”. Deze interactieve workshop werd geleid door Willy Kempen-van Veen.

De workshop

Willy nam de deelnemers mee in de transitie die zich voltrekt rondom het agrarisch bedrijf. Welke maatschappelijke ontwikkelingen zien we met elkaar? Maar ook waar zit je passie als agrariër en hoe zit het met je werkplezier? Belangrijke vragen voor je als mens, als ondernemer om je van bewust te zijn en om in je kracht te kunnen werken op je bedrijf. Tot slot leerde Willy de deelnemers om te gaan met veranderingen waar je wel of geen invloed op heb. Of hoe je je invloed kan vergroten op veranderingen waardoor je pro actief blijft. Een leerzame theorie die enthousiast en met volle energie in groepjes werd geoefend.

Passie

De deelnemers deelde volop hun passie om “boer” te zijn. De volgende woorden werden gedeeld en opgeschreven: Ondernemerschap, verzorgen van dieren, eigen tijd, buitenleven, omgaan met de seizoenen, creatief zijn, omgang met mensen, familiebedrijf, zien opgroeien van kinderen, vrijheid in keuzes. Tijdens de lunch en na afloop werd er door de deelnemers volop bijgepraat over de actuele ontwikkelingen in de sector. Waardevol. Tot slot, een groot compliment voor de deelnemers voor hun inzet, voor Willy die met haar enthousiasme de workshop gaf en de collega’s die het weer mede mogelijk maakten.

Vervolg

Op dinsdag 17 maart staat de vierde en laatste workshop in deze reeks op de agenda met als thema: De Kringloopwijzer. Laat je bijpraten door Arjan de Jong en Koos van Eck.
 

Tot de 17e!

Geert Hoeke

Geert Hoeke

Manager agrarisch team

0882532957 | ghoeke@alfa.nl


Meer over Geert