Mijn naam is Rob Roorda en ben werkzaam als klantbeheerder bij Alfa cluster Zwolle. In 2015 ben ik gestart bij Alfa als assistent accountant agro.

Wat ik erg mooi vind is dat je bij Alfa de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en daar ben ik momenteel nog steeds mee bezig. In de afgelopen jaren heb ik de opleiding post HBO AA MKB gevolgd aan het Windesheim in Zwolle. En op dit moment volg ik de praktijkopleiding AA bij de NBA om uiteindelijk door te groeien tot accountant.

Als klantbeheerder sta ik dichtbij de ondernemer, denk mee en adviseer hem over beslissingen op korte en langere termijn. Daarnaast is een goede samenwerking binnen het team heel belangrijk om een klant optimaal te kunnen bedienen. Samen maken we het verschil.

Ik woon in Kampen samen met mijn vrouw Mayke. Naast mijn werkzaamheden bij Alfa ben ik vrijwillig brandweerman bij de Brandweerpost Kampen en IJsselmuiden. Heel praktisch is dat de brandweerkazerne naast het Alfa kantoor IJsselmuiden staat. Alfa maakt het mogelijk dat ik ook tijdens mijn werkdagen op kantoor IJsselmuiden mee kan als er een uitruk is.

Kom gerust eens langs als je belangstelling hebt om, onder het genot van een bak koffie, eens met elkaar van gedachten te wisselen.


Recente artikelen van Rob

“Ik vind het mooi om iets op te bouwen”

“Ik vind het mooi om iets op te bouwen”

21 april 2020

Nee, het hoeft allemaal niet groot-groter-grootst. “Je wordt er misschien niet rijk van, maar we wonen mooi vrij en zijn eigen baas.” Lees het verhaal van Melkveehouderij Steenbeek.

“Paardenhouderij begint bij talent ondernemer”

“Paardenhouderij begint bij talent ondernemer”

4 juni 2019

Het begon allemaal met een eigen paard. Toen kwam er een veulentje bij. En ruim een kwart eeuw later zijn Fenneke en Koert van der Scheer de trotse eigenaren van VDS Paarden. Aan de Wittensteinse Allee 1 in Kamperveen staat een pracht van een accommodatie, met alle mogelijkheden voor fokkerij, opfok, pensionstalling en dressuurles. Professioneel en tegelijkertijd kleinschalig. “Je loopt bij ons net even wat makkelijker binnen.”