Mijn naam is Rob Roorda en ben werkzaam als klantbeheerder bij Alfa cluster Zwolle. In 2015 ben ik gestart bij Alfa als assistent accountant agro.

Wat ik erg mooi vind is dat je bij Alfa de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en daar ben ik momenteel nog steeds mee bezig. In de afgelopen jaren heb ik de opleiding post HBO AA MKB gevolgd aan het Windesheim in Zwolle. En op dit moment volg ik de praktijkopleiding AA bij de NBA om uiteindelijk door te groeien tot accountant.

Als klantbeheerder sta ik dichtbij de ondernemer, denk mee en adviseer hem over beslissingen op korte en langere termijn. Daarnaast is een goede samenwerking binnen het team heel belangrijk om een klant optimaal te kunnen bedienen. Samen maken we het verschil.

Ik woon in Kampen samen met mijn vrouw Mayke. Naast mijn werkzaamheden bij Alfa ben ik vrijwillig brandweerman bij de Brandweerpost Kampen en IJsselmuiden. Heel praktisch is dat de brandweerkazerne naast het Alfa kantoor IJsselmuiden staat. Alfa maakt het mogelijk dat ik ook tijdens mijn werkdagen op kantoor IJsselmuiden mee kan als er een uitruk is.

Kom gerust eens langs als je belangstelling hebt om, onder het genot van een bak koffie, eens met elkaar van gedachten te wisselen.


Recente artikelen van Rob

Tuin Salland, de ‘moestuin’ van vier hectare van ex-landschapsarchitecte Maaike Baack

Tuin Salland, de ‘moestuin’ van vier hectare van ex-landschapsarchitecte Maaike Baack

29 september 2020

Van landschapsarchitecte naar het beheren van een 'moestuin' van vier hectare. Lees hier het verhaal van Maaike Baack van Tuin Salland.

De klantbeheerder die gaat als de brandweer: Rob Roorda

De klantbeheerder die gaat als de brandweer: Rob Roorda

25 september 2020

Het kan zomaar gebeuren dat z’n collega’s van Alfa in IJsselmuiden Rob Roorda hard het pand uit zien rennen. Waarom? Lees het verhaal van klantbeheerder Rob.