Banner

Informatiebijeenkomst 'Sparen of beleggen'

7 februari 2020 | Door:  Jonny Hilberink

Door de lage spaarrente is beleggen een actueel onderwerp. Beleggen blijkt vaak lastiger dan mensen denken. Hoge rendementen is waarnaar de belegger op zoek is. Maar wie rendement zegt, zegt ook risico. Hoe kunnen deze risico’s worden verminderd? En welke risico’s moet je nemen om jouw wensen te realiseren?

Wij begrijpen dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Er is zoveel aanbod, je krijgt zoveel in jouw brievenbus. Waar moet je op letten, welke vragen moet je stellen en wat moet je zeker niet doen.

Wij praten je graag, samen met Michiel van Vugt van NNEK Vermogensbeheer, bij over dit onderwerp. Michiel is auteur van onder andere het boek ‘Net iets Slimmer' en is een veelgevraagd spreker. Hij heeft als doelstelling om 10.000.000 mensen te inspireren het beste uit hun leven te halen. Verwacht dan ook geen commercieel verhaal, maar een eerlijk en helder verhaal over beleggen.

In de bijeenkomst zal door Dick Leeuw, belastingadviseur en financieel planner, worden ingegaan op de manier waarop je het hoogste fiscale rendement kan halen zonder extra risico.

Voor meer informatie over deze informatie bijeenkomst, klik op de button hieronder. Via deze button kunt u zich ook aanmelden.

Wij ontmoeten u graag op 17 maart. Een introducé is van harte welkom.

Programma en aanmelden


 

Jonny Hilberink

Jonny Hilberink

Directievoorzitter

088 2533058 | jhilberink@alfa.nl


Meer over Jonny