Banner

Bijeenkomst: wat speelt er in de agrarische sector, met de thema’s stikstof en fiscaliteiten

26 augustus 2021 | Door:  Bert Lowijs

Overal dichtbij was een uitdaging het afgelopen anderhalf jaar. Dit najaar lijkt het erop dat wij elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten. Met veel enthousiasme organiseert Alfa accountants en Adviseurs Zwolle, Meppel, IJsselmuiden op 29 september een informatie-avond. Thema’s van deze avond zijn stikstof en fiscaliteiten. Daarnaast worden nog kort andere actualiteiten benoemd.

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 29 september bij Van der Valk Hotel Zwolle, Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH, Zwolle. Wij ontvangen je graag vanaf 20.00 uur, de bijeenkomst start om 20.15 uur en zal duren tot 22.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een drankje en een hapje.

Corona

Wij zullen de landelijke richtlijnen van het RIVM volgen voor het organiseren van een bijeenkomst. Dit kan betekenen dat de groepsgrootte aangepast kan worden en dat er nog een tweede lezing georganiseerd gaat worden op een ander moment. Ook kan het programma inhoudelijk aangepast worden en dit heeft met name invloed op het napraten onder het genot van een drankje en een hapje.

Programma en aanmelden

Klik op de button hieronder, bekijk het volledige programma en meld je aan voor deze interactieve bijeenkomst.

Tot ziens op 29 september.

Programma en aanmelden

Bert Lowijs

Bert Lowijs

Bedrijfskundig adviseur

088 2533061 | blowijs@alfa.nl


Meer over Bert