Banner

Bijeenkomst Fiscaal up to date?

2 september 2021 | Door:  Anne-Christien Kruizinga

Overal dichtbij was een uitdaging het afgelopen anderhalf jaar. Dit najaar lijkt het erop dat wij elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten. Met veel enthousiasme organiseren wij op 11 oktober a.s. een informatie-avond over de fiscale positie van de directeur grootaandeelhouder.

Als DGA ben je altijd druk en is het moeilijk tijd te vinden om eens na te denken over strategische zaken van je bedrijf. Daarom organiseren wij een informatie-avond waarbij wij je in een kort tijdsbestek bijpraten over de belangrijkste veranderingen en kansen om je bedrijf te optimaliseren. Laat je verrassen door onze kenners. Er komen veel onderwerpen voorbij om je te inspireren en om je te helpen het beste uit je bedrijf te halen.

Datum en locatie

Maandag 11 oktober 2021
Van der Valk Hotel Zwolle
Nieuwleusenerdijk 1
8028 PH Zwolle

De avond start om 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur. Halverwege hebben wij een pauze en de presentaties duren tot ± 22.00 uur. Daarna is er ruimte om na te praten en jouw vragen aan ons te stellen.

Corona

Wij zullen de landelijke richtlijnen van het RIVM volgen voor het organiseren van een bijeenkomst. Dit kan betekenen dat de groepsgrootte aangepast kan worden en dat er nog een tweede lezing georganiseerd gaat worden op een ander moment. Ook kan het programma aangepast worden en dit heeft met name invloed op het napraten onder het genot van een drankje en een hapje.

Programma en aanmelden

Klik voor het volledige programma en om je aan te melden op onderstaande button.

Programma en aanmelden

Wij stellen je aanwezigheid zeer op prijs. Een introducee is van harte welkom.

 

 

Anne-Christien Kruizinga

Anne-Christien Kruizinga

Belastingadviseur

088 2533081 | akruizinga@alfa.nl


Meer over Anne-Christien