Banner

Alfa sponsort G-Voetbaltoernooi Oosterwolde

1 juli 2022 | Door:  Jonny Hilberink

Op 4 juni jl. vond bij voetbalvereniging VSCO’61 in Oosterwolde de elfde editie van het G-Voetbaltoernooi plaats. Al jarenlang is Alfa Accountants en Adviseurs als trotse sponsor betrokken bij dit toernooi. Deelnemers, organisatie, bezoekers, vrijwilligers en sponsoren kunnen terugkijken op een uiterst geslaagde dag. Het was prachtig voetbalweer en de sfeer zat er goed in.

Maar liefst 18 teams namen deel aan deze editie van het Zonnig Elburg Foods G-Voetbal toernooi op sportpark De Heugte in Oosterwolde. Dit toernooi is inmiddels een echte traditie op de eerste zaterdag van juni. Er werd aantrekkelijk en sportief voetbal gespeeld. Spelers, toeschouwers en de organisatie hebben hiervan genoten. In totaal waren er ruim 350 bezoekers aanwezig op Sportpark De Heughte. Er werd fanatiek gestreden om de winst en uiteindelijk kreeg het team van SV ’t Harde de felbegeerde beker bij de senioren. In de recreantenpoule was SC Reden de sterktse ploeg. De prijzen werden uitgereikt door Liesbeth Vos, wethouder van de gemeente Oldebroek.

Tijdens de lunch was er een mooi optreden van Duo Remix. Na afloop van het toernooi kregen de teams een gezellige barbecue aangeboden. Ook deze editie was weer erg geslaagd.

Het toernooi werd mede mogelijk gemaakt door de, inmiddels jarenlange, financiële steun van Alfa . Op deze manier is Alfa graag maatschappelijk betrokken. Een mooi voorbeeld van een succesvolle samenwerking waarbij de (ondernemende) mens centraal staat.

Lees hier het verslag van dit sportieve toernooi.

Jonny Hilberink

Jonny Hilberink

Directievoorzitter

088 2533058 | jhilberink@alfa.nl


Meer over Jonny