Banner

Webinar Cijfers die Spreken en actualiteiten in de melkveehouderij

30 juni 2020 | Door:  Jan van der Vegt

Normaal gesproken zouden we rond deze tijd een uitnodiging versturen voor de bijeenkomst "Cijfers die Spreken en actualiteiten in de melkveehouderij" in Assen/Groningen. Omdat dit in verband met het COVID-19 virus niet mogelijk is, organiseren Alfa Hoogeveen/Emmen en Groningen een webinar.

Webinar "Cijfers die spreken en actualiteiten in de melkveehouderij"

In het webinar zullen we terugkijken op cijfers van 2019 en vooruitblikken op de liquiditeit voor komende zomer. Daarnaast brengen we jullie graag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op fiscaal en jurdisch gebied.

Het webinar zal te zien zijn op donderdag 2 juli a.s. van 20.00 uur tot 21.00 uur. Inloggen is mogelijk via deze link

Programma:

Erwin Westerhof,Relatiemanager
Voorzitter

Jan van der Vegt, Relatiemanager
Terugblik op 2019 en vooruitkijken naar de toekomst

Herald Aalderink, Bedrijfskundig adviseur 
Diverse actualiteiten zoals stikstof, fosfaatrechten en subsidies worden behandeld

Vanaf dit jaar is het magazine Cijfers die Spreken Melkveehouderij vernieuwd en ontvang je als melkveehouder elk kwartaal een digitale update met daarin de laatste cijfers en ontwikkelingen. Ontwikkelingen in de melkveehouderij gericht op jouw ondernemerschap. We hopen met deze vernieuwde opzet beter in te spelen op de behoefte aan actuele kennis, gebaseerd op de meest recente resultaten in de melkveehouderij.

Ben je niet in de gelegenheid om het webinar bij te wonen, dan kun je de uitzending terugkijken. Neem hiervoor contact met onze adviseurs.

Heb je vooraf vragen, mail deze naar Erwin Westerhof. Bij problemen met inloggen kun je via SMS/Whatsapp contact opnemen met 06-52380138.

Jan  van der Vegt

Jan van der Vegt

Relatiemanager

088 2533088 | jvdvegt@alfa.nl


Meer over Jan