Banner

Teamplayer Britt Hoogeveen komt Alfa Accountants en Adviseurs Hoogeveen versterken

17 maart 2020 | Door:  Mischa van Tiel

Haar studie, Finance, Tax and Advice in Zwolle heeft ze gekozen, omdat fiscaal ondernemingsrecht haar interesse heeft. “Tijdens mijn studie ontdekte ik al snel dat ik het meest geïnteresseerd was in de fiscale vakken. Daarnaast wil ik iets kunnen betekenen voor een ander, dat vind ik belangrijk.” Britt wil eerst werkervaring opdoen en daarna wellicht verder studeren. “Eerst de theorie toepassen in de praktijk en daarna mijn praktijkervaring weer gebruiken voor mijn studie, ik denk dat dit voor mij de beste weg is. Ik heb uitdaging nodig en wil mezelf blijven ontwikkelen.”

Vakantie

“Ik hou van reizen, met name stedentrips. Onder andere Marrakesh, New York, Washington, Amsterdam en Londen kan ik afstrepen van mijn verlanglijstje. Iedere stad heeft een eigen verhaal. Indrukwekkend vind ik dat.”

Toen ik hoorde dat ik voor mijn studie 5 maanden naar Barcelona mocht vetrekken, hoefde ik niet lang na te denken.” De lokale bevolking heeft Britt veel van de stad laten zien. “Je komt op plekken waar je als toerist niet komt.” De tijd in Barcelona is heel goed geweest voor haar persoonlijke ontwikkeling. Britt weet goed wat ze wil.

Teamplayer

Britt is een teamplayer. Samenwerking is voor haar erg belangrijk. In haar vrije tijd is ze dan ook regelmatig op het voetbalveld of in de zaal te vinden voor volleybal.

Daarnaast mag wintersport ook niet ontbreken.

Waarom Alfa Accountants en Adviseurs?

“Ik kreeg een tip van een collega, zij is zeer positief over het werken in kleine teams en er is goede begeleiding. Hard werken geeft mij veel voldoening en de prettige-, informele werksfeer is voor mij erg belangrijk. Ik wil graag iets voor een ander betekenen.”

Mischa  van  Tiel

Mischa van Tiel

Directiesecretaresse

088 2532216 | mvantiel@alfa.nl


Meer over Mischa