Banner

Rianne is terug bij Alfa Hoogeveen

19 januari 2021 | Door:  Mischa van Tiel

Per 1 november 2020 is Rianne Mol begonnen bij Alfa Hoogeveen als junior assistent accountant op de agroafdeling. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het inboeken van administraties, het verzorgen van fiscale aangiften en het voorbereiden en opstellen van jaarrekeningen.

Waarom Alfa Accountants en Adviseurs?

Tijdens mijn opleiding Dier- en Veehouderij aan de Aeres Hogeschool Dronten, heb ik voor mijn afstudeerstage stage gelopen bij Alfa Accountants en Adviseurs in Hoogeveen. Tijdens deze stage heb ik ervaren hoe fijn het werken bij Alfa is. Door de leuke, afwisselende werkzaamheden en de enorm leuke collega’s is dit zo goed bevallen, dat ik na het afronden van mijn opleiding geen moment heb getwijfeld en wederom voor Alfa heb gekozen.

Vrije tijd

Mijn agrarische interesse is me van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Mijn ouders hebben een melkveebedrijf op grupstal met Holstein koeien. Ik help met de administratie en de fokkerij. Mijn vrije tijd breng ik graag door op ons thuisbedrijf.

Daarnaast vind ik het leuk om actief bezig te zijn. Zo maak ik vaak lange wandelingen met mijn hond, een Friese stabij. In de zomer ga ik vaak waterskiën en afgelopen winter ben ik ook op wintersport geweest in Oostenrijk.

Word jij mijn nieuwe collega?

Ons cluster Hoogeveen/Emmen is groeiende. Wij zijn nog op zoek naar collega’s. Ben jij of ken jij de juiste persoon voor één van onze vacatures, neem dan contact op met mijn collega Mischa van Tiel.

Mischa  van  Tiel

Mischa van Tiel

Directiesecretaresse

088 2532216 | mvantiel@alfa.nl


Meer over Mischa