Banner

Reislustige Tessa komt ons team versterken

23 januari 2020 | Door:  Mischa van Tiel

Vanaf 1 januari 2020 hebben wij Tessa mogen toevoegen aan ons team in Hoogeveen en Emmen. Ze stelt zich graag aan je voor.

“Via mijn deeltijdstudie op het Windesheim in Zwolle hoor ik veel positieve verhalen over Alfa Accountants. Toen ik een berichtje ontving van een collega via LinkedIn, twijfelde ik dus ook niet hierop in te gaan.

Na het behalen van mijn HBO Bedrijfseconomie, ben ik een jaar fulltime werkzaam geweest als junior assistent accountant. Vervolgens heb ik in deeltijd mijn HBO accountancy gehaald en volg ik nu het tweede jaar van de Post HBO accountancy MKB.

De werkzaamheden bij Alfa Accountants zijn te vergelijken met mijn vorige functie. Verschil is, dat er meer gebruik wordt gemaakt van automatisering. Dit maakt mijn werkzaamheden uitdagender en meer van toegevoegde waarde.”

Vrije tijd

“In mijn vrije tijd houd ik van hardlopen. Ik doe daarom met het bedrijventeam van Alfa Accountants mee aan de 4 mijl van Emmen en de Cascaderun in Hoogeveen. Ook houd ik erg van reizen. Na Costa Rica en Canada ga ik komende zomer naar Borneo en Maleisië!”

Mischa  van  Tiel

Mischa van Tiel

Directiesecretaresse

088 2532216 | mvantiel@alfa.nl


Meer over Mischa