Banner

Nico Verhagen helpt jou graag de juiste weg te vinden op fiscaal-, juridisch gebied

1 oktober 2019 | Door:  Mischa van Tiel

Opgegroeid in een klein kruideniersbedrijf heeft Nico op jonge leeftijd al ervaren hoe belastend wet- en regelgeving voor bedrijven kan zijn. “De omstandigheden destijds maakten, dat ik al op 18-jarige leeftijd mijn eerste beroepsprocedure moest voeren. Gesterkt met de uitkomst, heb ik mijn talenten gericht op een studie fiscale bedrijfseconomie. Met deze opleiding en inmiddels jarenlange ervaring sta ik andere ondernemers met raad en daad terzijde en bied hen, met inleving voor hun dagelijkse problemen, een nieuw zicht op kansen en mogelijkheden binnen hun bedrijfs- of privé financiën.”

Alfa Accountants en Adviseurs

Bij Alfa Accountants gaat het om de mens achter het bedrijf, hoe zij, binnen wet- en regelgeving, zo goed mogelijk kunnen ondernemen. Uiteraard wil je niet meer belasting betalen dan je verplicht bent. Graag geef ik ondernemers het beste advies.

Pensioenadviseur

“Als Wft gediplomeerd pensioenadviseur adviseer ik ondernemers over hun financiële planning door een Persoonlijk Financieel Overzicht op te stellen met daarin een analyse van het inkomen na pensionering. Aansluitend kunnen mogelijkheden worden verkend om eerder te stoppen met werken. Vervolgens brengen we de vermogensontwikkeling gedurende de resterende levensduur in beeld en adviseer ik over hun testament, huwelijkse voorwaarden en stel ik desgewenst een schenkingsplan op.”

Belastingadviseur

Als belastingadviseur ben ik op hoogte van de actuele ontwikkelingen in wet- en regelgeving en kan ik deze oplossingsgericht op specifieke situaties toepassen.”

Vrije tijd
 

Nico wandelt graag in zijn vrije tijd. “Het wandelen geeft mij de ruimte om nieuwe perspectieven te ontwikkelen en zowel gebaande als ongebaande wegen te verkennen. Bij het toepassen van de fiscale wet- en regelgeving doe ik hetzelfde. Ik neem ondernemers graag een stukje mee op mijn pad.”

Mischa  van  Tiel

Mischa van Tiel

Directiesecretaresse

088 2532216 | mvantiel@alfa.nl


Meer over Mischa