Banner

“Waarom ik bij Alfa werk?” Lees onderstaand het verhaal van Arnette Fidom

14 september 2020 | Door:  Arnette Fidom - Baas

“Ik ben een ochtendmens. Elke ochtend, ook in het weekend, gaat mijn wekker op zijn Drents gezegd “mooi op tied”. Dan doe ik  mijn spijkerbroek aan en ga ik naar buiten. De meeste mensen slapen nog. Het is bijna helemaal stil. Het enige wat ik hoor is de natuur. Niets mooier dan dat. Ik voer de paarden, die mij altijd blij opwachten, zet ze in de wei en laat de hond uit. Voor mij is dit moment van “rust” genieten en daar krijg ik energie van. Positieve energie die ik graag meeneem naar kantoor.” 

Arnette werkt als directiesecretaresse bij Alfa Accountants en Adviseurs in Hoogeveen. “Een afwisselende en drukke baan. Het is echt nooit saai. Alfa Accountants en Adviseurs is een mooi bedrijf om voor te mogen werken, dat wist ik al, maar naarmate ik iets ouder word, besef ik dit steeds meer.” 

“De afgelopen weken heb ik sollicitatiegesprekken mogen voeren met junior secretaresses. In zulke gesprekken kom je jezelf ook tegen. Je vertelt over je loopbaan, de fijne samenwerking met collega’s, over Alfa die staat voor duurzaamheid, maar ook de informele sfeer die heerst op kantoor. Iets waar ik mij bij thuis voel.”

“Ooit, inmiddels al 22 jaar geleden, ben ik net als deze sollicitanten als schoolverlater begonnen in een junior functie. Ik heb de kans gekregen om te groeien en te ontwikkelen als mens en als werknemer. Dat geeft mij een dankbaar gevoel. Je kan hard werken, er veel voor over hebben, een doorzetter zijn, maar een beetje geluk moet je zien. Ik ben blij dat ik bij Alfa werk.”  

Ben jij na het lezen van dit verhaal ook benieuwd wat Alfa jou te bieden heeft? Een overzicht van onze actuele vacatures vind je hier. Vacature niet gevonden, maar toch benieuwd naar (toekomstige) mogelijkheden? Neem contact op. We zijn altijd nieuwsgierig naar jouw toekomstwensen.

Arnette Fidom - Baas

Arnette Fidom - Baas

Directiesecretaresse

088-2532255 | afidom@alfa.nl


Meer over Arnette