Banner

“Hoe krijgen we meerwaarde vanuit de markt voor onze eieren en ons vlees, dat binnen een bepaald concept wordt geproduceerd? “

18 maart 2019 | Door:  Herald Aalderink

Dit is zomaar één van de vragen in de discussie tijdens de informatieavonden voor pluimveehouders uit de provincies Drenthe en Groningen met als thema “Blijf Veerkrachtig”.

Deze avonden, die door de Rabobank en Alfa Accountants en Adviseurs werden georganiseerd, mogen succesvol genoemd worden door de opkomst van ca. 60 personen en de vele positieve reacties. Door de sprekers van de Rabobank, Jeroen van den Hurk en Jan Heusinkveld, werden ondernemers bijgepraat over (inter-)nationale ontwikkelingen in de productie en consumptie van eieren en pluimveevlees, de gevolgen van de Brexit en financieel beleid op het eigen pluimveebedrijf. Door de spreker van Alfa Accountants en Adviseurs, Hugo Chardon, werden de ondernemers bijgepraat over fiscale planning, beperking van aansprakelijkheid bij calamiteiten en de pensioenvoorziening. Onderwerpen waarover elke pluimveehouder bij de toekomstige ontwikkeling zijn bedrijf zou moeten nadenken en waarvoor hij de juiste zaken zou moeten regelen.

Na afloop was er gelegenheid om nog even na te praten, onder het genot van een hapje en drankje.

Heeft u naar aanleiding van het bijwonen van deze bijeenkomst vragen aan Alfa m.b.t. de toekomstige ontwikkeling binnen uw organisatie? Neem contact op, onze specialisten staan graag voor u klaar.

Herald Aalderink

Herald Aalderink

Bedrijfskundig adviseur

088 2532202 | haalderink@alfa.nl


Meer over Herald