Banner

Even voorstellen: nieuwe Sales- en Relatiemanager Marc Bruin

21 januari 2019 | Door:  Rudi Nijs

Op 1 december 2018 is Marc Bruin gestart in zijn nieuwe functie als sales- en relatiemanager voor kantoor Hoogeveen. “Ik heb er heel veel zin in. Na 23 jaar in het bankwezen te hebben gezeten, is het heel verfrissend een nieuwe uitdaging aan te gaan. Met mijn 51 jaar ben ik niet oud, glimlacht Marc, ik neem gewoon heel veel ervaring mee.” En zo is het ook, Marc neemt naast relatiemanagement ook veel bancaire expertise mee op het gebied van MKB- en vastgoed financieringen en daar zijn we bij Alfa heel blij mee.

“De afgelopen 8 jaar was ik directeur bij Handelsbanken en heb ik het kantoor in Emmen opgezet. Deze bank is heel decentraal georganiseerd, waardoor je heel veel zelf moest regelen, de inhoudelijke aspecten maar ook de commercie. Hierbij heb ik altijd voor ogen gehouden, dat we relaties aangaan voor de lange termijn, omdat je alleen dan toegevoegde waarde kunt leveren. Daarom spreekt de filosofie van Alfa me ook zo aan. Alfa is ook decentraal georganiseerd en heeft glashelder als missie benoemd, dat ze de resultaten van MKB’ers willen optimaliseren en lange termijn waarde willen creëren. Hiertoe zet Alfa een netwerk in van 32 kantoren, die echt laagdrempelig zijn en waar deskundige mensen zitten.”

“Hoe we die bijdrage aan de MKB’ers willen realiseren? Dat bepaalt de klant en daarom moeten we goed naar de klant luisteren. Waar staat de klant, waar wil hij heen en dan samen die marsroute afgaan. Hiervoor heeft Alfa een breed dienstpalet beschikbaar waarmee de klant in elke fase op een breed gebied ondersteund kan worden. Ik vind het sterk van Alfa, dat daar een hele duidelijke visie over is en ook dat Alfa ook de daadkracht heeft om hierin te investeren. Kijk maar eens naar de kwaliteit van het product Bèta, dat onlangs gelanceerd is.”

Naast zijn werk bij Alfa is Marc ook voorzitter van volleybal vereniging Emmen’95. “Hoewel ik hierdoor vaak binnen zit, ben ik toch graag buiten actief met wielrennen, hardlopen, tennis en als het mogelijk is, ook schaatsen. Als de Elfstedentocht komt, ben ik er klaar voor”, zegt Marc met een grote glimlach. Alfa heeft heel duidelijk gekozen voor milieu en duurzaamheid en dat vindt Marc als natuurliefhebber erg belangrijk. Sinds 2014 is Alfa B Corp gecertificeerd, dus geen holle frasen maar een hard bewijs dat Alfa duurzaam ondernemen onderschrijft, dus people, planet maar ook profit hoor.

Marc Bruin

Relatiemanager

088-2532220

Als relatiemanager ondersteun ik graag ondernemers in het bereiken van hun doelen, door meerwaarde te creëren. Mijn specialisme is het adviseren en begeleiden van bedrijven bij groei en krimp, bedrijfsovernames en -verkoop, rendementsverbetering en zakelijke financieringen. Ik werk graag actief samen met collega’s, om voor de klant het optimale resultaat te bereiken.

Als je meer wilt weten wat over wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen, neem dan contact met me op. Ik sta je graag te woord.

Maak een afspraak Stel een vraag

Rudi Nijs

Rudi Nijs

Directievoorzitter

088 2532224 | rnijs@alfa.nl


Meer over Rudi