Banner

Erwin Willems is een echte voetbalfanaat

29 november 2021 | Door:  Mischa van Tiel

Erwin is opgegroeid in de (boeren) dorpen Zwiggelte en Westerbork. Doordat zijn opa melkveehouder was, kwam hij van jongs af aan al in aanraking met de agrarische sector. De agrarische sector heeft hem nooit losgelaten, zo heeft hij op latere leeftijd geruime tijd binnen de pluimveehouderij gewerkt. Uiteindelijk heeft hij ervoor gekozen om een studie Fiscaal Recht in Groningen te volgen. Inmiddels is hij alweer enige tijd werkzaam als belastingadviseur bij Alfa in Hoogeveen.

Werkzaamheden

De werkzaamheden die Erwin verricht zijn erg divers. Zo is hij veel bezig met het (fiscaal) begeleiden van zaken rondom bedrijfsoverdrachten en met het opzetten van samenwerkingsverbanden. “Ik hou van werken in een team. Sparren met collega’s om samen tot de meest passende oplossing voor de klant te komen. Bijkomend voordeel hiervan is dat je er zelf ook nog eens veel van leert.”

Wat betekent werken bij Alfa voor jou?

Werken bij Alfa geeft veel afwisseling “Geen dag is hetzelfde”. Het adviseren van ondernemingen en particulieren op verschillende vlakken binnen de ingewikkelde (fiscale) wetgeving zorgt voor veel uitdaging. Het bijstaan van de klant hierin geeft Erwin elke dag volop nieuwe energie.

Wat is je hobby?

“Mijn grootste hobby is voetbal. Vanaf mijn vierde voetbal ik bij dezelfde club waar ik nog steeds elk weekend op recreatief niveau actief ben. Binnen de club ben ik verder actief in de activiteitencommissie en als vrijwilliger in de kantine.” Zijn hobby blijft niet alleen binnen de landsgrenzen. “Twee tot drie keer per jaar vertrek ik naar Engeland om daar de sfeer van het Engelse voetbal te proeven.”

Heb je fiscale vragen over bijvoorbeeld zaken rondom een bedrijfsoverdracht of het opzetten van een samenwerkingsverband, neem dan contact op met Erwin. Ook voor andere fiscale vraagstukken staat hij voor je klaar.

Mischa  van  Tiel

Mischa van Tiel

Directiesecretaresse

088 2532216 | mvantiel@alfa.nl


Meer over Mischa