Banner

Bijeenkomst ‘digitaal boekhouden met Agrinota' voor starters

20 november 2019 | Door:  Teo Cazant

Agrinota is een initiatief van Alfa met als doel om de uitwisseling van facturen te digitaliseren en te vereenvoudigen. Niet alleen voor jou als klant, maar ook voor leveranciers en Alfa. Daarbij zijn tegelijkertijd al je facturen gearchiveerd en deze kun je 24/7 raadplegen, waar je ook bent.

Nog niet bekend met Agrinota?

Je facturen ontvang je per post, per e-mail of misschien via een portaal. Om het overzicht te behouden moet je de digitale facturen printen en vervolgens in een map bewaren bij je papieren facturen. Kan het niet efficiënter? Ja, met Agrinota. Facturen kan je digitaal archiveren en uitwisselen. Je krijgt als het ware een online facturenmap.

Wij willen Agrinota graag bij je introduceren

- Facturen verzameld op één online plek waar je makkelijker en sneller kunt zoeken.
- Facturen worden automatisch voor zeven jaar verzameld en gedeeld met Alfa. Je hoeft dus niet de facturen fysiek langs te brengen bij jouw accountant.
- Je boekhouding kan worden bijgewerkt zodra je klaar bent met het scannen van jouw facturen. Hierdoor kunnen wij je sneller inzicht verschaffen in hoe je ervoor staat.
- Onze verwachting is dat steeds meer facturen automatisch (elektronisch) binnen zullen komen. Je hoeft dan steeds minder te scannen en hierdoor is jouw boekhouding steeds sneller bijgewerkt.

Geïnteresseerd in Agrinota? Meld je aan voor de startersbijeenkomst en maak kennis met Agrinota.

Wanneer en waar?

Datum: Woensdag 20 november 2019
Locatie: Alfa Accountants en Adviseurs, Jos van Aalderenlaan 1, 7908 HC, Hoogeveen
Inloop vanaf 9.45 uur, de bijeenkomst start om 10.00 uur en zal duren tot 12.00 uur.

Aanmelden?

Je kunt je aanmelden voor deze startersbijeenkomst door de klikken op de aanmeldbutton.

Aanmelden startersbijeenkomst Agrinota

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Verhinderd?

Ben je niet in de gelegenheid om de bijeenkomst bij te wonen, maar heb je wel interesse? Stuur een e-mail naar hoogeveen@alfa.nl.