Banner

Alfa en Dopper gaan verder voor water met de gloednieuwe Dopper Water Tap

30 september 2022 | Door:  Annemiek Pelle

Er gaan dagelijks nog steeds miljoenen wegwerpwaterflesjes over de toonbank. Als we zo doorgaan, komt naar schatting tegen 2040 jaarlijks in totaal 27 miljoen ton plasticafval in onze wateren terecht. Het is tijd om het anders te doen, ook bij Alfa. Daarom maken we met trots bekend dat we een van de launching partners van de gloednieuwe Dopper Water Tap zijn. 

Uit onderzoek blijkt dat mensen het hervullen van hun waterfles bij openbare watertappunten onhandig vinden. Als launching partner sluiten we ons aan bij Dopper's strijd tegen plasticvervuiling. Onze gezamenlijke ambitie is het veranderen van de manier waarop we water drinken. Met deze tap, specifiek ontwikkeld om gedrag te veranderen, kunnen we het tij tegen plasticafval keren en van tappen de nieuwe norm maken voor jou, onze medewerkers en klanten.  

Bij Alfa willen we dat elke druppel telt, en dat kunnen we met deze nieuwe Dopper Water Tap voor elkaar krijgen. Elke tap wordt geleverd met een inzichtelijk dashboard waarop te zien is hoe vaak hij is gebruikt en de impact die wij als organisatie maken in de strijd tegen plasticafval.  

Laten we de manier waarop we drinken veranderen, en laten zien dat we verder gaan voor water.  

We nodigen je graag uit bij Alfa in Wageningen om de nieuwe Dopper Water Tap te ontdekken. Probeer hem zelf uit! 

Annemiek Pelle

Annemiek Pelle

Marketing en Communicatie

088 2531035 | apelle@alfa.nl


Meer over Annemiek