Banner

Najaarslezing 2021

3 oktober 2021 | Door:  Jan Dirk Berends

"Omgaan met veranderingen in je omgeving”. Er is in de afgelopen periode als ondernemer veel op je afgekomen. Hoe ga je nu om met al deze invloeden? Waar heb je geen tot weinig invloed en waar heb je wel invloed op? Alfa wil je daarom op diverse thema’s bijpraten met deskundige Alfa adviseurs én met Myra Fens als externe spreker.

Veranderingen in je omgeving

Wij nemen je mee in de actualiteiten die momenteel spelen in de Nederlandse landbouw. Welke zaken komen er nu allemaal op je af als ondernemer en hoe speel je hierop in?
Zijn het kansen of zijn het bedreigingen? En hoe ga je hiermee  om binnen je bedrijfsvoering?

De adviseurs van Alfa zullen je bijpraten over de actualiteiten in het stikstofdossier, duurzaamheid, fiscaliteit,  subsidies en de financiering. Over stikstof is een avondvullend programma te maken, maar wij willen je in het kort de huidige ontwikkelingen en stand van zaken schetsen. Daarnaast gaan we in op trends met betrekking tot energie zoals bijvoorbeeld zonneweides.

Fiscaal zullen we onder andere de landbouwvrijstelling en de bedrijfsopvolginsregeling met je doornemen en de fiscale gevolgen bij levensveranderende omstandigheden. En uiteraard komt ook de financiële positie van je onderneming aan bod. Hierin zoomen we in op de financiële weerbaarheid en de invloed van huidige en toekomstige wet- en regelgeving.

Omgaan met veranderingen

Je hebt niet altijd invloed op de dingen die gebeuren in je leven. Waar je wél invloed op hebt is de manier waarop je reageert. Want je hebt altijd een keuze. Myra Fens is ervaringsexpert op het gebied van omgaan met veranderingen. Zakelijk zowel als privé. Als trainer en coach inspireert en begeleidt ze mensen om orde te scheppen in de chaos en keuzes te maken als ze op een kruispunt in hun leven staan. En vanavond deelt ze graag haar tips met ons!

Programma

19.45 uur                          : Ontvangst
20.00 uur                          : Aanvang
20.10 uur                          : Inleiding Alfa Omgaan met veranderingen in je omgeving
21.00 uur                          : Pauze
21.15 uur                          :  Inleiding  Myra Fens Omgaan met veranderingen
22.00 uur                          : Afsluiting en borrel

Datum en locatie

Dinsdag  26 oktober 2021
Baexheimerhof
Kerkstraat 1 A
6095 BD  Baexem

Mocht deze datum niet schikken is het mogelijk om je aan te melden bij soortgelijke lezingen in Langenboom en Raamsdonksveer. Voor data en locaties klik op onderstaande aanmeldknop.

Aanmelden

Wil je deze informatiebijeenkomst bijwonen? Meld je dan aan via onderstaande aanmeldknop.

We ontmoeten je graag  op deze avond. Een introducé is van harte welkom.

Uiteraard zijn wij enorm blij dat we weer bijeenkomsten mogen houden en je op deze wijze weer kunnen ontmoeten.  Deze avond zal worden gehouden onder de dan geldende corona-maatregelen, maar aanmelden voor het bijwonen is verplicht. Bij corona-gerelateerde gezondheidsklachten verzoeken wij je vriendelijk je af te melden voor de bijeenkomst. Bij aankomst op onze locatie wordt elke gast gevraagd zijn/haar coronatoegangsbewijs te laten zien. Via de CoronaCheck app kunt u het coronatoegangsbewijs aanmaken in de vorm van een QR-code. Deze QR-code toont u bij de ingang op uw telefoon of op papier.

Meld je hier aan

Jan Dirk Berends

Jan Dirk Berends

Bedrijfskundig adviseur

088 2531990 | jberends@alfa.nl


Meer over Jan Dirk