Banner

Dutch Pork Expo; treffen we elkaar daar?

30 september 2021 | Door:  Lieke Kosman

Op dinsdag 12 en woensdag 13 oktober is Alfa Accountants en Adviseurs aanwezig op de Dutch Pork Expo in de Brabanthallen (Diezekade 2,
5222 AK 's- Hertogenbosch)

Hét nationale vakevent dat je als varkenshouder niet mag missen.
Innovatief, toekomstgericht én inspirerend!
We zien jou graag bij onze hoekstand (standnummer 1.A17).
De beursvloer is geopend van 14.00 tot 22.00 uur. 

De varkenshouderij is een sector met veel specifieke vraagstukken. Denk hierbij aan wet- en regelgeving, continue prijsfluctuaties, toenemende maatschappelijke aandacht, veranderd (internationaal) verdienmodel en toenemend benodigde innovatie en samenwerking. Enerzijds om internationaal voldoende competitief te blijven. Anderzijds om maatschappelijk geaccepteerd te blijven.

Als varkenshouder komt er dus veel op je af. Je bent druk met de werkzaamheden op je bedrijf. Daarnaast wil je financieel alles op orde hebben, maar ook vooruit kijken naar een duurzame toekomst. Dan is het prettig dat er een deskundig accountant met bedrijfskundige kennis naast je staat en je doelgericht adviseert over je bedrijfsvoering en strategie.

Specialisten in de varkenshouderij

Alfa beschikt over deze deskundigheid in de varkenshouderij. Als varkenshouder profiteer je bij Alfa van gespecialiseerde dienstverlening; van het optimaliseren van je bedrijfsvoering en kostenbeheersing tot en met strategische en financiële advisering en planning (bij bijvoorbeeld uitbreidingen en herstructurering). Wij staan dichtbij jouw sector en helpen je graag verder. Je bent daarbij verzekerd van een doelgericht advies op bedrijfskundig, financieel, fiscaal en juridisch terrein. Méér dan accountants voor de varkenshouderij.

Reserveer alvast je entreebewijs voor de beurs via de onderstaande button.
Deze registratie loopt buiten Alfa om.

Reserveer mijn entreebewijs