Banner

Alfa aanwezig tijdens de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij

31 januari 2018 | Door:  Jeanine van Helvoirt - Wingens

De Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) in Venray is een toonaangevend contactmoment voor de pluimvee-, varkens- en kalverhouderijen uit Zuid- Oost-en Midden Nederland, Duitsland en België.

Alfa is dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 maart  aanwezig tijdens deze landbouwdagen. Praat tijdens LIV Venray bij over het laatste nieuws uit de intensieve veehouderij. Bij lezingen en demonstraties presenteren exposanten u de nieuwste ontwikkelingen over o.a. klimaattechniek, stalinrichting, stallenbouw en voeding.

Alfa presenteert deze beurs BAS 3.0, het Bedrijfs Analyse Systeem - want cijfers uit je eigen bedrijf zijn goud waard! Met het Bedrijfs Analyse Systeem worden ze op een overzichtelijke wijze gepresenteerd. Ze laten je zien of je bedrijfsvoering optimaal is; wat zijn de sterke punten en waar zitten de verbeterpunten? Daarnaast kunnen we inzoomen op de 30 bedrijven die het dichtst met u te vergelijken zijn qua intensiteit.

Wij nodigen u van harte uit om onze adviseurs persoonlijk te ontmoeten en een voorbeeldrapportage te bekijken op onze stand (225).

U komt toch ook?

Adres

De Voorde 30
5807 EZ  Venray

 

Jeanine van Helvoirt - Wingens

Jeanine van Helvoirt - Wingens

Secretaresse

088 2533462 | jvanhelvoirt@alfa.nl


Meer over Jeanine