Banner

Actualiteitensessie financieel - fiscaal op 13 oktober

15 september 2022 | Door:  Michiel Meulenkamp

Blijf op de hoogte van de voorgenomen fiscale wijzigingen en krijg inzicht in het verloop van je inkomens- en vermogenspositie.

Het jaar 2022 gaat nu al de geschiedenis in als een jaar met enorme gevolgen voor zowel bedrijven als particulieren. De economische effecten van onder meer de oorlog in Oekraïne zijn voor iedereen voelbaar. De prijzen van brandstoffen en grondstoffen zijn geëxplodeerd en door de hoge inflatie lopen spanningen op. Ondanks de renteverhogingen door de centrale banken blijft het rendement op spaarrekeningen achter en kennen de aandelenmarkten een grillig verloop. 

De overheid neemt maatregelen om de effecten te dempen, maar ook om de lasten te herverdelen. Een lastenverzwaring voor ondernemers en voor DGA’s is daarbij reeds aangekondigd. Graag praten we je bij over de belangrijkste fiscale wijzigingen die op Prinsjesdag worden gepresenteerd en voorzien wij je uiteraard van tips om je fiscale positie te optimaliseren. 

Zowel door de inflatie als door de belastingen ligt verdamping van vermogen op de loer. Daarom vinden wij het belangrijk om tijdens de actualiteitensessie ook in te gaan op het verloop van je inkomens- en vermogenspositie.  

Het programma

19:45              Ontvangst / inloop

20:00              Opening bijeenkomst

20:10  
Sessie 1:       Fiscale actualiteiten, waaronder Belastingplan 2023          

Sessie 2:       Ontwikkelingen economie, geld en maatschappij
                           Trek je eigen financiële plan

21:45              Afsluitende borrel

Aanmelden

Klik op de aanmeldbutton hieronder en meld je aan voor deze interactieve bijeenkomst.
Je ontvangt van ons een bevestiging van je aanmelding.
Je kunt ook contact met ons opnemen via e-mail heythuysen@alfa.nl of telefoonnummer 088 2532150 om je aanmelding door te geven.
Aanmelden kan tot 6 oktober.

Aanmelden

We verwelkomen je graag op 13 oktober 2022 in Baexemerhof, Kerkstraat 1A in Baexem.

Michiel Meulenkamp

Michiel Meulenkamp

Senior Belastingadviseur

088 2532167 | mmeulenkamp@alfa.nl


Meer over Michiel