​Doordat ik zelf op een boerderij ben opgegroeid, heb ik een passie voor melkveehouderijen. Met veel gedrevenheid begeleid ik dan ook studieclubs voor startende boeren en heb ik als doel om ondernemers in de agrarische sector plezier te laten houden in hun werk door ze te helpen hun plannen te realiseren. 


Recente artikelen van Dirk

Webinar Cijfers die Spreken 2020

Webinar Cijfers die Spreken 2020

11 juni 2020

Elk jaar bespreken wij de ontwikkelingen in de sector en de cijfers uit de voorgaande jaren met onze klanten en relaties. Vorige jaar hebben we een mooie start gemaakt door

Cijfers die spreken 2019 - de samenvatting

Cijfers die spreken 2019 - de samenvatting

29 juli 2019

Alfa accountants & adviseurs Heerhugowaard heeft het presenteren van Cijfers die spreken die jaar anders aangepakt. In plaats van een avond te organiseren op het kantoor in Heerhugowaard, mochten we gebruik maken van de stal van de familie Wijnker in Grosthuizen.

Oproep leden studieclub Melkvee

Oproep leden studieclub Melkvee

29 juli 2019

Bedrijfskundige Dirk Wijnker heeft op dit moment een tweetal studieclubs en is voornemens een drie club op te richten. Deze studieclub zal overdag samenkomen!

Landbouwdag in Opmeer

Landbouwdag in Opmeer

05-08-2019

Net als voorgaande jaren is Alfa Accountants en Adviseurs op de eerste maandag van augustus (dit jaar op de 5de) aanwezig op de Landbouwdag in Opmeer. Aan de rand van de keuringsring voor het rundvee hebben we weer een stand en ontvangen je graag voor een kopje koffie en een gesprek.

Veebeoordeling 2018

Veebeoordeling 2018

31 juli 2018

Op de vrijdag in de Beemster feestweek wordt al jaren de provinciale wedstrijd veebeoordelen gehouden. Ook dit jaar deed ons V-team mee. Van de 18 deelnemende teams scoorden de beste drie erg goed waardoor ons team de finaleronde niet bereikte.