Een ondernemer moet ondernemen! Door middel van digitalisering en automatisering wil ik jouw boekhoudprocessen zo optimaal mogelijk inrichten. Hierdoor blijft er tijd over om je te richten op ondernemen. Dat is waar ik voor sta!


Recente artikelen van Peter

Sneller en veiliger factureren: E-facturatie

Sneller en veiliger factureren: E-facturatie

7 maart 2022

Digitaliseren is de toekomst, ook in de boekhouding. Zo wordt steeds vaker om een digitale factuur gevraagd: een E-factuur. Peter Bijvoet legt uit.

Ondernemen met de actuele cijfers van je bedrijf?

Ondernemen met de actuele cijfers van je bedrijf?

21 februari 2019

De jaarrekening was voor veel ondernemers hét vertrekpunt voor het nemen van financiële beslissingen. Was, want bij Alfa kijken we samen met de ondernemer vooral naar het nu en de toekomst. Daarom is het Alfa Management Paneel ontwikkeld: een instrument dat je realtime inzicht geeft in het reilen en zeilen van je bedrijf. Niet met historische cijfers, maar die van nu.

BTW Administratie 1e kwartaal 2018

3 april 2018

De lente komt eraan en het eerste kwartaal is al bijna afgelopen. En april is de maand dat er tijdig aangifte omzetbelasting gedaan moet worden.

BTW Administratie 3e kwartaal 2017

28 september 2017

Tijdens het schrijven van dit nieuwsbericht is de zomer voorbij en zijn wij ons alvast aan het voorbereiden op een drukke maand vol btw-aangiften. Ook voor jou zal dit enige voorbereiding betekenen.

BTW-administratie 2e kwartaal 2017

BTW-administratie 2e kwartaal 2017

26 juni 2017

De maand juli staat weer voor de deur. Dit betekent naast zomer, (hopelijk) mooi weer en vakantietijd, ook dat de btw boekhouding tijdig verwerkt, ingediend en eventueel betaald moet zijn, en wel voor 31 juli 2017. Voor ons is juli een drukke maand en ook wij hebben te maken met vakantietijd met als gevolg een lagere personeelsbezetting.