Banner

Workshop iMuis Online

21 april 2017 | Door:  Peter Bijvoet

De digitalisering van onze samenleving is de laatste jaren erg snel gegaan. Een ontwikkeling die niet te stoppen is. Sterker nog; het zal de komende jaren waarschijnlijk alleen nog maar sneller gaan. Internet, de smartphone en de Tablet zijn niet meer weg te denken uit ons leven.

Steeds meer producten en diensten worden digitaal aangeboden en soms zelfs alleen nog maar digitaal. Een voorbeeld hiervan zijn de banken die alleen tegen extra kosten nog diensten op papier willen leveren. Maar ook steeds meer bedrijven gaan over op digitale facturering en alleen tegen betaling kun je nog een papieren factuur krijgen. Dit heeft uiteraard ook gevolgen voor uw financiële administratie.

iMUIS online is hierop het antwoord. Alfa accountants werkt al vele jaren samen met iMUIS Online en hebben speciaal voor u een workshop samengesteld waarbij wij u laten zien hoe u gemakkelijker en sneller uw administratie kunt invoeren.

Samen met Muis Software gaan wij in op de diverse automatiseringsmogelijkheden van iMUIS online.

iMUIS Online biedt de mogelijkheid om u een hoop administratief werk uit handen te nemen. Wat dacht u van:

Tijdens deze workshop laten wij zien wat de mogelijkheden zijn en wat dit voor u oplevert.

Om ervoor te zorgen dat de workshop zoveel mogelijk aansluit op uw wensen, gaan we ook in op de vragen die er op dit moment bij u leven op het gebied van automatisering van uw administratie.

Wilt u ook weten hoe u meer uit uw automatisering kunt halen?

Schrijf u dan snel in!

Om genoeg tijd te kunnen besteden aan de diverse vragen die vanuit u als gebruiker komen, bieden wij plek aan 15 personen per avond.

Vol=Vol dus wees er snel bij!

Data:
Woensdag 17 mei 2017 
Dinsdag 23 mei 2017 

Agenda:
Inloop 19.15
Start workshop 19.30
Einde workshop 21.00

Na afloop is er nog de mogelijkheid om na te praten onder het genot van een drankje.

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. 

Mede namens Muis Software, hopen wij u te verwelkomen!

Aanmelden