Nieuwe aanwinst; jonge collega's

1 maart 2021 | Door:  Mark Vermeulen

Traditiegetrouw staat februari in het teken van de nieuwe stagiaires. Al enkele jaren starten er drie stagiaires in februari. Vorige jaar vielen onze stagiaires met hun neus in de boter omdat we meteen de eerste week een paar dagen naar Winterberg gingen met kantoor. Dit jaar vergt het van iedereen wat aanpassingsvermogen. Want de stagiaires in groepsvorm verwelkomen en een groepsprogramma uitrollen is dit jaar niet mogelijk.

Gelukkig zijn de mensen die hier werken allemaal flexibel, dus niemand vindt het raar om op afstand nieuwe collega’s in te werken of om op afstand ingewerkt te worden.

Het valt de stagiaires dan ook niet zwaar om thuis te werken en ze zijn alle drie bezig met andere zaken. De een kiest ervoor om eerst alle online modules te volgen inzake werkwijze Alfa. De ander is meteen als van start gegaan met het inboeken van een administratie of het nakijken van de aanslagen inkomstenbelasting.

Introductie

Waar nieuwe medewerkers vroeger een dag naar ons hoofdkantoor in Wageningen gingen om een introductie te krijgen, volgen ze nu een digitale introductieweek waar gefaseerd alle onderwerpen ter sprake komen.

Toch gaat er niets boven persoonlijk contact, zeker als het om nieuwe collega’s gaat. Desalniettemin zijn wij blij dat we ook in deze tijd plekken kunnen aanbieden voor de toekomstige accountant, klantbeheerder of fiscalist.

 Afstudeerstage

Naast drie heel nieuwe collega’s hebben een tweetal stagiaires van vorig jaar ervoor gekozen om hun afstudeerstage ook bij ons te doen.

We wensen Ruby Geijssen, Justin Hulspas & Celine Klaver veel succes en plezier de komende periode met hun stage.