Banner

Niet te missen informatie 2019

13 december 2019 | Door:  Mark Vermeulen

2019 was een jaar waar wij veel informatie hebben gegeven over uiteenlopende onderwerpen en voor alle soorten ondernemers. Zo hebben wij een boerenavond georganiseerd bij Firma Wijnker in Grosthuizen, maar hebben wij ook een select groepje klanten meegenomen naar de Wieler 3 daagse in Alkmaar. Hieronder vind je een overzicht met beeldmateriaal van de ochtenden, middagen en avonden die wij georganiseerd hebben, of waar wij aanwezig waren. 

7 maart

Zoals ieder jaar waren we in 2019 ook weer aanwezig op Wintershow Middenmeer.

3 juni

Boerenavond in de Familie Wijnker in de stal. Hieronder een compilatie hoe dit eruit zag. En houd je mail en de website goed in de gaten want ook volgend jaar zullen we zo'n avond organiseren. 

3 augustus

Ook de Landbouwdag in Opmeer is vaste prik voor de Alfa collega's.

10 september

Organiseerden wij bij Maru systems een voorlichtingsavond inzake SDE. Wist je dat Maru onlangs is uitgeroepen tot de duurzaamste onderneming van Noord-Holland?

18 oktober

Fiscaal ontbijt waar Mark Vermeulen een oproep voor deed. 

1 & 2 november

Dirk Wijnker, Erik Koster, Maarten Dekker en Maurice van Schagen namen enkele klanten mee naar de Wieler 3 daags in Alkmaar

4 november

Marit legt aan een groep klanten uit waarom Agrinota de oplossing is voor agrarische ondernemers.

20 november

Een soortgelijke avond werd georganiseerd door Eric de Gans voor iMuis

Uiteindelijk organiseerde we voor het eerst dit jaar een workshop reeks in samenwerking met FamilieZaken. Drie avonden namen we een selecte groep mensen mee in wat er allemaal komt kijken bij een bedrijfsoverdracht binnen de familie