BTW Administratie 3e kwartaal 2017

28 september 2017 | Door:  Peter Bijvoet

Tijdens het schrijven van dit nieuwsbericht is de zomer voorbij en zijn wij ons alvast aan het voorbereiden op een drukke maand vol btw-aangiften. Ook voor jou zal dit enige voorbereiding betekenen.

Inleveren boekhouding

Om jouw boekhouding en btw-aangifte 3e kwartaal 2017 tijdig te kunnen afhandelen, vragen wij u om de boekhouding zo spoedig mogelijk in te leveren, indien mogelijk vóór 13 oktober 2017. Wij kunnen dan de bij ons op kantoor aanwezige personen efficiënt inplannen en u garanderen dat de btw-aangifte tijdig ingezonden wordt.

Digitaal aanleveren van de boekhouding

Bent u veel e-mailfacturen aan het uitprinten en vraagt u zich af of dat niet anders kan? Er zijn nu mogelijkheden om de boekhouding digitaal aan te leveren. Wilt u hier meer over weten, neemt u dan gerust contact op met onze collega Peter Bijvoet (088-2532106 of pbijvoet@alfa.nl).

Jaarrekening

Mocht uw jaarrekening 2016 nog niet zijn opgesteld en u heeft nog gegevens die voor uw jaarrekening of aangifte inkomstenbelasting van toepassing zijn, willen wij u vragen deze ook meteen aan te leveren. Wij hebben dan alle gegevens compleet voor de jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting zodat wij deze efficiënt kunnen samenstellen.

Vragen

Mocht u verder nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met uw klantbeheerder.