Banner

Start Alfa Agro Academie 9 april 2019!

6 maart 2019 | Door:  Henk Overbeek

Als ondernemer is het volgen van cursussen en opleidingen meer dan ooit noodzakelijk. De omstandigheden waarin je het bedrijf runt wijzigt zich steeds. Om de continuïteit te kunnen waarborgen van je onderneming, speel je daar als ondernemer op in. Omdat Alfa ook dichtbij de nieuwe generatie jonge ondernemers staat, biedt Alfa via de Alfa Agro Academie jonge ondernemers een actieve training aan, waardoor zij zich als persoon ontwikkelen en daarnaast inhoudelijk kennis opdoen. Dit alles met het doel om in een vroeg stadium ondernemerschap te ontwikkelen bij jonge (potentiële) ondernemers.

Aanleiding

Als ondernemer van de toekomst zal je op veel terreinen de ballen hoog moeten houden. Vooral in de agrosector is het van belang goed de weg te weten in de steeds weer veranderende wet- en regelgeving. Ook heb je een goede visie nodig op de strategie van jouw bedrijf: 'welke keuzes maak je en wat is het juiste moment?'. Daarnaast kan kennis op fiscaal gebied je flink voordeel opleveren. Dit alles wordt je aangeboden in de Alfa Agro Academie.

Naast inhoudelijke kennis ontwikkel jij je als persoon, door actieve en gerichte trainingen. Door de kennis welke Alfa heeft van de verschillende sectoren, onderwerpen en vakgebieden, kan Alfa  jonge (potentiële) bedrijfsopvolgers hiermee ondersteunen in deze ontwikkelingen. De Alfa Agro Academie is een praktisch programma om jou als ondernemer verder te brengen. Geen theorie om de theorie, maar praktische handvatten waar de ondernemer direct mee aan de slag kan!

Doelgroep

Jonge (potentiële) ondernemers vormen de doelgroep. Om voldoende diepgang te garanderen en ruimte voor casussen en vragen te creëren zal de groep bestaan uit maximaal 15 deelnemers.

Inhoud Alfa Agro Academie

Op 9 april 2019 wordt er op ons kantoor in Barneveld een informatiebijeenkomst over de Alfa Agro Academie gehouden. Tijdens deze bijeenkomst zullen wij de groep informeren over de opzet en het vervolg van de Alfa Agro Academie. Deze eerste bijeenkomst is geheel vrijblijvend en geeft je de mogelijkheid om te oriënteren of de training voor jou passend is.

Inloop: 19.45 uur
Aanvang: 20.00 uur

Einde: 21.30 uur

Na de informatiebijeenkomst worden er negen themabijeenkomsten aangeboden. De insteek is om in mei met de bijeenkomsten te starten. Voorafgaand krijgt de deelnemer een voorbereidingsopdracht welke wordt ingevuld met de gegevens van het eigen bedrijf. 'Rechtsvorm & bedrijfsovername', 'Cijferinzicht in saldo, resultaat en liquiditeit' en 'Bedrijfsperspectief en ontwikkeling' zijn zomaar een aantal thema's welke aan bod zullen komen. Daarnaast willen wij inspelen op vragen en casussen welke uit de groep naar voren komen. 

Kosten

De Alfa Academie Agro wordt in zijn geheel aangeboden voor € 950,- excl. BTW per deelnemer.

Aanmelden

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst via onderstaande button.

Ken je iemand in jouw omgeving voor wie deze Alfa Agro Academie een aanvulling zou zijn? Stuur dit artikel dan gerust door, hij of zij is uiteraard ook van harte welkom!

Aanmelden

Henk Overbeek

Henk Overbeek

Directeur


Meer over Henk