Banner

Presentatie fiscale positie van de directeur grootaandeelhouder op 18 juni 2019

22 mei 2019 | Door:  Teus van de Bospoort

De positie van de directeur grootaandeelhouder en daarmee ook de BV maakt al jaren een belangrijk onderdeel uit van de fiscale regelgeving en de rechtspraak. Naast beperkingen biedt nieuwe wetgeving en rechtspraak ook altijd weer mogelijkheden voor de directeur grootaandeelhouder en de BV. Ook dit jaar zijn er weer de nodige aandachtspunten.

Middels een interessante presentatie willen wij de huidige fiscale en juridische mogelijkheden en onmogelijkheden schetsen. Hierbij ben je van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. Doelstelling is dat wij een aantal praktische handreikingen geven waarmee je in de praktijk je voordeel kunt doen.

Deze presentatie vindt plaats op dinsdag 18 juni 2019 bij Yoolz Harderwijk,
Daltonstraat 17, 3846 BX Harderwijk

Ontvangst vanaf 19.45 uur
Start programma om 20.00 uur

Tijdens deze avond besteden mr. Teus van de Bospoort AA RB en mr. Gerrald Heijnen RB met betrekking tot het voorgaande aandacht aan o.a. de volgende onderwerpen:

Wil je deze interessante avond bijwonen dat stellen wij het op prijs dat je je, in verband met de organisatie, vooraf opgeeft. Na ontvangst van je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. Je kunt je aanmelden via onderstaande button.

Aanmelden

Teus van de Bospoort

Teus van de Bospoort

Directeur

088 2531426 | tvdbospoort@alfa.nl


Meer over Teus