Banner

Geslaagde bijeenkomst De kracht van de ondernemende vrouw

5 april 2019 | Door:  Jacqueline Westeneng - de Jong

Dinsdagavond 2 april hebben we een bijeenkomst ‘De kracht van de ondernemende vrouw’ gehouden voor vrouwen op het agrarisch bedrijf. Wij kijken terug op een mooie geslaagde avond met enthousiaste betrokken deelnemers.

Willy Kempen, agrarisch coach en mediator bij ‘Willy Kempen agrarische coaching en mediation’ nam ons mee in de kwaliteiten van de vrouw en de aspecten van ondernemen. Hoe zet je je kwaliteiten in? Hoe beweeg je als boerin mee met de veranderende wereld om je heen? Met behulp van vragen werd er flink gediscussieerd.  Past wat je doet bij je kwaliteiten? Doen waar je hart ligt. Belangrijk om te onthouden: “Als je zelf geen plan hebt word je onderdeel van andermans plan.“

Na de pauze verzorgde Yvonne van Zutphen, estate planner van ons kantoor, de workshop ‘Levenstestamenten’. Is privé ook alles goed geregeld? En hoe is het geregeld als jij of je partner het zelf niet meer kunt? Wie mag dan namens jou beslissen? Yvonne ging aan de hand van duidelijke voorbeelden in op waarom heb je een levenstestament nodig en voor wie is het van belang.

De avond werd afgesloten met een gezellige borrel. Qua inhoud en zeker ook qua sfeer was het een zeer geslaagde avond!

Jacqueline Westeneng - de Jong

Jacqueline Westeneng - de Jong

Directiesecretaresse

088 2531416 | jwesteneng@alfa.nl


Meer over Jacqueline