Banner

Gerrald Heijnen belastingadviseur Alfa Barneveld

1 november 2018 | Door:  Gerrald Heijnen

In de serie 'kennismaken met de collega's van Alfa' deze maand aan mij de beurt. Alfa Accountants en Adviseurs is een mooie organisatie, maar is niets zonder zijn medewerkers. Dit is immers de belangrijkste schakel naar jou. In deze ronde neem ik de aftrap. Ik ben Gerrald Heijnen. Per 1 december 2018 ben ik 13 jaar in dienst bij Alfa. In deze 13 jaar ben ik altijd werkzaam geweest als belastingadviseur. Gestart als junior en doorgegroeid naar senior.

Wat doe ik als belastingadviseur? Als belastingadviseur probeer ik jou te adviseren wat fiscaal de meest optimale route is bij de thema’s die op dat moment bij jou spelen. Dat kan bedrijfsmatig zijn maar ook privé. Denk hierbij aan: bedrijfsbeëindigingen, bedrijfsoverdrachten, optimaliseren van de rechtsvorm, echtscheidingen of beëindigingen van samenlevingsovereenkomsten. Dit is maar een kleine greep van mijn werkzaamheden. Graag ga ik het gesprek aan en probeer binnen jouw wensen te komen tot de fiscaal meest gewenste oplossing. Is dat dan leuk vraag je je af. Nou zeer zeker. Ik heb namelijk een eigenschap die ik hierbij voldoende kan inzetten. Ik praat graag met mensen en luister graag naar ze. Degene die ik de afgelopen jaren heb mogen adviseren kunnen dat zeker beamen.

Wat doe ik nog naast mijn werk bij Alfa?

Ik ben getrouwd met Ellen en samen hebben wij een dochter van 13 en een zoon van 11. In het weekend bezoek ik graag de hockeywedstrijden van mijn dochter en de voetbalwedstrijden van mijn zoon.

Zelf houd ik erg van het buitenleven: fietsen, wandelen, watersporten en wintersporten. Hier probeer ik ook regelmatig samen met Ellen tijd aan te besteden. Ook ben ik regelmatig achter de barbecue te vinden om lekkere stukken vlees en vis te roosteren.

 

Gerrald Heijnen

Gerrald Heijnen

Belastingadviseur

088 2531430 | gheijnen@alfa.nl


Meer over Gerrald