Banner

De Espeterhoeve, trends in wonen

4 juni 2019 | Door:  Mark van de Ketterij

“De Espeterhoeve” is ruim 27 jaar geleden gestart met een bloemenatelier en is sindsdien uitgegroeid tot een begrip in de wijde omtrek van Barneveld. Een gezellige boerderij met alles voor je woning, met oog voor detail. Een bloemenspeciaalzaak en woondecoratiebedrijf. Daarnaast kun je bij “De Schenkerij” terecht voor een kopje koffie of thee met huisgemaakt gebak of een lunch.” Vertelt Hanny Krist-Beumer enthousiast. Samen met Erik van Harten is zij eigenaar van dit mooie bedrijf met 30 medewerkers.

De Espeterhoeve, sinds 1995 gevestigd aan de Espeterweg in Barneveld, is al lang niet alleen meer een bloemenatelier, maar heeft  daarbij een prachtige woondecoratieafdeling ,  bestaande uit sfeerkamers met elk een eigen stijl. De derde tak van het bedrijf is  een gezellige koffie-theeschenkerij.

Koffie-theeschenkerij

Wat in het begin een service was die werd geboden, dat kopje koffie, is uitgegroeid naar een serieuze tak van het bedrijf, waar je  terecht kunt voor een kopje koffie of thee met huisgemaakt gebak of een heerlijke lunch. Daarnaast kun je hier terecht voor een gezellige high tea of De Espeterhoeve taartentafel.

Zakelijke partners

Erik van Harten en Hanny Krist-Beumer zijn al meer dan 25 jaar zakelijke partners. Door de jaren heen heeft ieder z’n eigen taken gekregen.
Erik runt hoofdzakelijk het bloemenatelier, doet de inkoop, de verkoop en het decoreren. Hanny houdt zich vooral bezig met de woondecoratie en de schenkerij, daarnaast doet zij het  management, de administratie, en een deel van de inkoop.

Net even iets anders

“Onze ambitie is om net even iets anders te bieden dan het geijkte, in alle afdelingen. Wij willen ons meer  profileren in de zakelijke markt met onder andere de  groene aankleding van het bedrijfspand. Door onze nieuwe aanbouw van De Schenkerij kunnen we nu ook groepen een aparte ruimte bieden voor bijvoorbeeld een bedrijfslunch of een vergadering, maar ook bruidsparen kunnen hier terecht voor de ontvangst van de dag gasten met bijvoorbeeld een broodjesbuffet.
Het gaat ons om een goede sfeerbeleving neer te zetten, alles in en om de winkel moet er verzorgd uit zien.”

Adviseur

Sinds vorig jaar is een samenwerking aangegaan met Alfa Accountants en Adviseurs. Ook de salarisadministratie  voor de 30 medewerk(st)ers wordt door hen verzorgd. Hanny geeft aan, dat zij dit ervaart als zeer professioneel, kundig en goed adviserend.

Voor meer informatie kijk op www.espeterhoeve.nl

Mark van de Ketterij

Mark van de Ketterij

Klantbeheerder

088 2531512 | mvdketterij@alfa.nl


Meer over Mark