Banner

Terugblik pluimveebeurs Hardenberg

28 maart 2019 | Door:  Marco te Grotenhuis

Op 19 en 20 maart 2019 was Alfa Accountants en Adviseurs aanwezig op de Dutch Poultry Expo, de nieuwe nationale pluimveebeurs in Hardenberg. Samen met de 170 andere standhouders kijken we terug op een geslaagde beurs. Volgens de beursorganisatie is de eerste editie van de Dutch Poultry Expo door ruim 3600 bezoekers bezocht.

Ontmoeten en kennis uitwisselen

De Dutch Poultry Expo is een beurs gericht op ontmoeten en kennis uitwisselen in de pluimveesector. Iets waar de sector groot belang aan hecht en waaraan we vanuit Alfa graag een actieve bijdrage leveren. In onze stand hebben we veel ondernemers ontmoet. Het waren goede gesprekken in een omgeving waarin we met elkaar de ontwikkeling van de pluimveesector ondersteunen en uitbouwen.

Complete dienstverlening voor pluimveehouders

Alfa is deskundig in de pluimveesector; van specifieke regelgeving tot strategische advisering (uitbreidingen, nieuwbouw of herstructurering). Je bent verzekerd van een doelgericht advies op financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch terrein. Voor de pluimveesector beschikken we over specifieke programma’s waaruit je de managementinformatie kunt halen om je bedrijf te optimaliseren.

Dutch Poultry Expo 2020

Voor 2020 staat een vervolg gepland: op dinsdag 17 en woensdag 18 maart 2020. Ook dan verwelkomen we je weer graag in onze stand.

Lees meer berichten voor pluimveehouders:
Liquiditeitsontwikkeling pluimveehouderij
Pluimveerechten kopen of leasen? 

Marco te Grotenhuis

Marco te Grotenhuis

Relatiemanager

088 2531415 | mtegrotenhuis@alfa.nl


Meer over Marco