Banner

Nieuwe collega’s: Cilia Vloedgraven en Sandra Heerink

27 februari 2023 | Door:  Maartje Veldhuis

Wij zijn heel blij met onze nieuwe collega’s! Per 1 februari jl. zijn Cilia en Sandra bij Alfa Twente-Salland gestart. Graag stellen wij hen kort aan jullie voor.

Cilia is gestart als senior assistent-accountant en Sandra als administratief medewerker ter ondersteuning van de administratieve verwerking van de administraties tot en met de fase van de BTW aangifte. Ben je een agrarische klant van Alfa? Dan heb je kans om één van deze nieuwe collega’s te treffen. Beide dames komen namelijk onze agrarische afdeling versterken.

Alfa is thuis in de agrarische sector. De land- en tuinbouw is zelfs de oorsprong van onze organisatie. En nog altijd is agro een specialisme in onze organisatie. Je zit bij Alfa aan tafel met ervaren adviseurs en accountants, die de agrosector als geen ander kennen. Zo ook Cilia en Sandra. Cilia is opgegroeid op de boerderij, Sandra runt samen met haar man een melkveebedrijf.

Werken bij Alfa

Lijkt het je ook leuk om bij Alfa te komen werken? Klik hier voor onze vacatures.
Want natuurlijk heeft Alfa Twente-Salland, naast een specialistisch Agro team, nog veel meer te bieden! Denk aan een afdeling fiscaal-juridisch, bedrijfskunde en MKB.

Maartje Veldhuis

Maartje Veldhuis

Directiesecretaresse

088 253 2812 | mveldhuis@alfa.nl


Meer over Maartje