Banner

Nieuwe collega: Bas Bremmer

11 mei 2023 | Door:  Maartje Veldhuis

Sinds 1 april is Bas Bremmer bij Alfa in dienst als Assistent Accountant voor agrarische klanten. Veel van onze collega's van de agrarische afdeling hebben zelf ook een agrarische achtergrond. Zo ook Bas. Erg handig, hij weet dus precies wat er in deze sector speelt. Graag stelt hij zich aan jullie voor:

"Hallo mijn naam is Bas Bremmer en ik ben 29 jaar. Al mijn hele leven ben ik woonachtig in Hoonhorst (gemeente Dalfsen). Ik ben opgegroeid op de boerderij, vandaar de passie voor de agrarische sector. Onze boerderij is kleinschalig met 150 fokooien en 22 hectare land waarop we mais en gras verbouwen. In mijn vrije tijd werk ik, naast het werk op de boerderij, ook nog als ZZP’er bij veehouders en een groenaannemer.

Vanuit mijn achtergrond ben ik de agrarische opleiding gaan volgen, eerst op het MBO en daarna op Aeres Hogeschool in Dronten. Hier heb ik de bachelor behaald van de opleiding dier- en veehouderij gericht op ondernemerschap. Tijdens deze opleiding heb ik kennis gemaakt met het vak accountancy. Ik ben dan ook na mijn opleiding bij een accountantskantoor aan de slag gegaan. Naarmate ik meer betrokken raakte in het vak ontdekte ik steeds meer uitdagingen die mij motiveerde om een stap verder te willen komen. En sinds 1 april heb ik de overstap gemaakt naar Alfa. 

Het leukste aan mijn werk is het continu afwisselende werk en het contact met klanten en collega’s om gezamenlijk naar een bepaald doel te werken. Mede daarom heb ik gekozen om bij Alfa Accountants en Adviseurs aan het werk te gaan. Alfa is volgens mij een stabiele en sterke organisatie met veel kennis en kunde. En die zich volledig richt op de klanten en het personeel om een goede dienstverlening aan te bieden.
Ik hoop hier een leerzame en leuke tijd tegemoet te gaan in de rol als assistent accountant!"

Wil jij ook werken en groeien bij Alfa?

Bij Alfa vinden wij het belangrijk dat je bij ons kunt groeien. Als persoon én als professional. Of je nu een starter of juist een ervaren adviseur bent. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je bij ons alle ruimte en kansen krijgt om te groeien. Zo hebben wij de Alfa Academie en het Professioneel Ontwikkeltraject ontwikkeld. 

Wil jij ook werken en groeien bij Alfa? Neem eens een kijkje bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie. 

Maartje Veldhuis

Maartje Veldhuis

Directiesecretaresse

088 253 2812 | mveldhuis@alfa.nl


Meer over Maartje