Fiscaal-juridisch team Twente Salland

08-01-2020 | Door:  Rolinde Bonte

Voor alle mensen, maar vooral voor de ondernemers, is 2020 een vreemd jaar geweest. Iedereen hoopt natuurlijk op andere ontwikkelingen in 2021.

De één zal wellicht op een heel gelukkig of succesvol jaar terugkijken, terwijl de ander financiële en persoonlijke problemen heeft gehad.

Als fiscaal-juridisch team ondersteunen wij je graag bij alle fiscale en juridische zaken. Wij verrichten zeer diverse werkzaamheden, waaronder het ondersteunen en begeleiden bij bedrijfsoverdrachten en stakingen, het opstellen van diverse fiscale aangiften en eventueel vooroverleg of verzoeken bij de Belastingdienst. Tevens kunnen wij je financiële planning en estate planning in beeld brengen. Daarnaast kunnen wij ondersteunen bij juridische civielrechtelijke of bestuursrechtelijke vraagstukken, het opstellen van diverse overeenkomsten en vragen over huurrecht of incassoproblemen. Onze vakkennis behelst met name de MKB-praktijk, de agro-praktijk en particulieren. Natuurlijk kun je ook voor andere fiscale en juridische zaken bij ons terecht.

Op de  medewerkerspagina van onze vestiging kun je lezen wie we zijn en wat  onze specifieke werkzaamheden zijn.

Je kunt gerust contact met ons opnemen. Wij helpen je met veel plezier. 

 

Rolinde Bonte

Rolinde Bonte

Fiscaal juridisch medewerker

088 2532781 | rbonte@alfa.nl


Meer over Rolinde